קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות8
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםשתיהמשקאות
מגזין

שוקולד חם אצטקי

שוקולד חם אצטקי
צריך משקה ללא גלוטן? שוקו חם אצטקי יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 703 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 59 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-156 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם שעועית וניל, מקל קינמון, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 64%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: שוקולד חם אצטקי חריף, שוקולד חם אצטקי חריף עם צ'ילי, קינמון ומזקל, ו קקאו חם אזטקי.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לשוקולד החם: הביאו את החלב לרתיחה בסיר כבד גדול על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים את השוקולד, גוג 'ילו צ' ילה, מקל קינמון ושעועית וניל. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה. מבשלים במשך 10 דקות, מקציפים כל הזמן כדי לפתח מעט קצף וממיסים לחלוטין את השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
פלפל גואחילופלפל גואחילו
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מוציאים את הצ ' ילי, שעועית הווניל ומקל הקינמון מהתערובת החמה.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
5
לקצפת: בקערת מערבל מעמד המצויד בחיבור להקציף, או בקערת ערבוב זכוכית גדולה עם מערבל ידני מקציפים את השמנת עד שנוצרות פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מוסיפים את אבקת הסוכר ומקציפים לפסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
7
יוצקים את השוקולד החם לספל. דולפ עם הקצפת ואבק עם קינמון ואבקת צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
8
מגישים מיד.