קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות8
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםשתיהמשקאות
מגזין

שוקולד חם אצטקי

שוקולד חם אצטקי
צריך משקה ללא גלוטן? שוקו חם אצטקי יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 703 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 59 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-156 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם שעועית וניל, מקל קינמון, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 64%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: שוקולד חם אצטקי חריף, שוקולד חם אצטקי חריף עם צ'ילי, קינמון ומזקל, ו קקאו חם אזטקי.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לשוקולד החם: הביאו את החלב לרתיחה בסיר כבד גדול על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
מוסיפים את השוקולד, גוג 'ילו צ' ילה, מקל קינמון ושעועית וניל. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה. מבשלים במשך 10 דקות, מקציפים כל הזמן כדי לפתח מעט קצף וממיסים לחלוטין את השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
פלפל גואחילופלפל גואחילו
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
מוציאים את הצ ' ילי, שעועית הווניל ומקל הקינמון מהתערובת החמה.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
5
לקצפת: בקערת מערבל מעמד המצויד בחיבור להקציף, או בקערת ערבוב זכוכית גדולה עם מערבל ידני מקציפים את השמנת עד שנוצרות פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
מוסיפים את אבקת הסוכר ומקציפים לפסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
7
יוצקים את השוקולד החם לספל. דולפ עם הקצפת ואבק עם קינמון ואבקת צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
נייר אורזנייר אורז
8
מגישים מיד.