קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות1
ציון בריאות4
מגזין

שוקולד חם בר שוקולד

שוקולד חם בר שוקולד
. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: שוקולד חם וצלוי מרשמלו סירים דה קרם, פסטה שוקולד עם רוטב קרם אגוזים שוקולד, שבבי שוקולד לבנים ופירות יער טריים, ו וופלים עם שוקולד מריר ורוטב שוקולד לבן וקצפת אספרסו שוקולד.

הוראות

1
מניחים חתיכות שוקולד בסיר על אש בינונית-נמוכה; מוסיפים חלב ומקציפים כל הזמן עד שוקולד נמס מעורבב היטב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
להקציף בקינמון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
הסר מהחום; להוסיף יותר חלב אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
4
מגישים בספל.