שוקולד חם ברנדי
שוקולד חם ברנדי נטול גלוטן, משקאות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 296 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חלב, מים, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו שוקולד חם וצלוי מרשמלו סירים דה קרם, שוקולד חם ברנדי, ו עוגת מוס שוקולד דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף יחד קורנפלור ו 2 כפות חלב.
מביאים מים לרתיחה בסיר כבד 2 ליטר, ולאחר מכן להפחית את החום נמוך בינוני ולהוסיף שוקולד קצוץ קמצוץ של מלח, לטאטא עד חלקה.
מוסיפים שמנת וחלב שנותר (1 1/4 כוסות בתוספת 2 כפות) ומגבירים את החום עד בינוני, ואז מבשלים, מטאטא מדי פעם, עד שהתערובת חלקה ומחוממת דרך. טעם; עבור טעם שוקולד עמוק יותר, להקציף קקאו.
תערובת קורנפלור Whisk, ולאחר מכן להוסיף חצי לתערובת שוקולד ומבשלים, לטאטא, עד מעט מעובה, על 2 דקות.
מוסיפים ברנדי (אם שימוש) ותערובת קורנפלור שנותר לעבות אם תרצה, ואז מבשלים, מקציפים, 1 דקה.