קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד חם לבן עם בוחשי מרשמלו

שוקולד חם לבן עם בוחשי מרשמלו
שוקולד חם לבן עם בוחשי מרשמלו עשוי להיות מה שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 556 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם אגבה, שוקולד, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו שוקולד חם וצלוי מרשמלו סירים דה קרם, פצפוצי מרשמלו שוקולד לבן, ו שוקולד לבן-מרשמלו מגולגל פונדנט (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: שמונה 6 אינץ ' ארוך lollipop או מקלות ארטיק
ציוד שתשתמש בו
מקלות ארטיקמקלות ארטיק
3
עבור בוחשים: קו גיליון אפייה קטן עם שעווה או נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מניחים את השוקולד בקערה קטנה על מחבת של מים רותחים בקושי. מערבבים עד השוקולד נמס ואת התערובת חלקה. הכנס מקל סוכריה על מקל לתוך כל מרשמלו. לטבול את המרשמלו לתוך השוקולד, המאפשר כל שוקולד עודף לטפטף בחזרה לתוך הקערה.
מרכיבים שתצטרך
מרשמלומרשמלו
שוקולדשוקולד
מיםמים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
מקלות סוכריהמקלות סוכריה
קערהקערה
מחבתמחבת
5
מניחים על תבנית אפייה מוכנה ומקררים עד שהשוקולד מוגדר, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1
להקציף יחד את חלב שקדים, קינמון ואגוז מוסקט בסיר 5 ליטר. מביאים רק מתחת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חלב שקדיםחלב שקדים
קינמוןקינמון
מוסקטמוסקט
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
2
הסר את המחבת מהחום והוסף את השוקולד הלבן והאגבה. מערבבים כל הזמן עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה, 2 דקות. להתחמם מעל חום נמוך עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
שוקולדשוקולד
אגבהאגבה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
יוצקים את השוקולד החם לספלים ומערבבים עם בוחשי המרשמלו.
מרכיבים שתצטרך
שוקו חםשוקו חם
מרשמלומרשמלו