קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

שוקולד חמוציות Nanaimo ברים

שוקולד חמוציות Nanaimo ברים
שוקולד חמוציות Nanaimo ברים עשויים להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 83 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. לכו לחנות ותביאו ביצים, קוקוס, ופלים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו Cakespy: שוקולד משולש Nanaimo ברים, ברים Nanaimo, ו ברים Nanaimo (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את השכבה התחתונה: להמיס הראשון 3 מרכיבים בחלק העליון של דוד כפול.
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
2
מוסיפים ביצה ומערבבים לבשל ולעבות.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
הסר מהחום. מערבבים בפירורים, קוקוס, וחתיכות חמוציות. לחץ בחוזקה לתוך מחבת ungreased אבל קלף מרופד 8 "x 8".
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
שים את המחבת במקרר במשך כ 20 דקות עד חצי שעה, או עד התערובת יש להגדיר והוא בערך טמפרטורת החדר (אתה לא רוצה את השכבה הבאה פשוט להמיס על גבי זה!).
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הכן את השכבה האמצעית: חמאת שמנת, שמנת, אבקת פודינג, וזיגוג סוכר יחד היטב. הכה עד אור. מערבבים בחתיכות חמוציות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת פודינגאבקת פודינג
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
6
מורחים על השכבה התחתונה, ומבטיחים שכבה אחידה. אתה רוצה להפיץ אותו שטוח באופן שווה ככל האפשר, כך השכבה העליונה של שוקולד יהיה שכב שטוח למדי על גבי. להחזיר את המחבת למקרר בזמן שאתה מכין את השכבה העליונה; מצמרר זה יהפוך את השכבה האמצעית מוצק יותר, כך שהוא לא יימס כאשר אתה שופך את ציפוי השוקולד על גבי זה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
הכן את השכבה העליונה: ממיסים שוקולד וחמאה על אש נמוכה. מגניב. פעם מגניב, אבל עדיין נוזלי, לשפוך על השכבה השנייה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
8
מפזרים את חמוציות (וגם קצת קוקוס, אם תרצה) על גבי בעוד השוקולד הוא עדיין רך ומבריק (הם לא לדבוק אם אתה מחכה עד שהוא מוקשה או מקורר) וצינה במקרר עד הציפוי יש להגדיר. כאשר אתה מוכן לשרת, להסיר מהמקרר ולתת לבוא קרוב לטמפרטורת החדר לפני חיתוך לתוך ברים; אם אתה חותך בעוד התערובת היא עדיין קרה, השכבה העליונה יכולה לפצח. הם עדיין טעם טוב, אבל באופן אידיאלי כדי לקבל פרוסות נקיות, אתה רוצה לחתוך את הסורגים כאשר הם קרים אבל לא קרים.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב