שוקולד חמוציות Nanaimo ברים
שוקולד חמוציות Nanaimo ברים עשויים להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 83 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. לכו לחנות ותביאו ביצים, קוקוס, ופלים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו Cakespy: שוקולד משולש Nanaimo ברים, ברים Nanaimo, ו ברים Nanaimo (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את השכבה התחתונה: להמיס הראשון 3 מרכיבים בחלק העליון של דוד כפול.
מוסיפים ביצה ומערבבים לבשל ולעבות.
הסר מהחום. מערבבים בפירורים, קוקוס, וחתיכות חמוציות. לחץ בחוזקה לתוך מחבת ungreased אבל קלף מרופד 8 "x 8".
שים את המחבת במקרר במשך כ 20 דקות עד חצי שעה, או עד התערובת יש להגדיר והוא בערך טמפרטורת החדר (אתה לא רוצה את השכבה הבאה פשוט להמיס על גבי זה!).
הכן את השכבה האמצעית: חמאת שמנת, שמנת, אבקת פודינג, וזיגוג סוכר יחד היטב. הכה עד אור. מערבבים בחתיכות חמוציות.
מורחים על השכבה התחתונה, ומבטיחים שכבה אחידה. אתה רוצה להפיץ אותו שטוח באופן שווה ככל האפשר, כך השכבה העליונה של שוקולד יהיה שכב שטוח למדי על גבי. להחזיר את המחבת למקרר בזמן שאתה מכין את השכבה העליונה; מצמרר זה יהפוך את השכבה האמצעית מוצק יותר, כך שהוא לא יימס כאשר אתה שופך את ציפוי השוקולד על גבי זה.
הכן את השכבה העליונה: ממיסים שוקולד וחמאה על אש נמוכה. מגניב. פעם מגניב, אבל עדיין נוזלי, לשפוך על השכבה השנייה.
מפזרים את חמוציות (וגם קצת קוקוס, אם תרצה) על גבי בעוד השוקולד הוא עדיין רך ומבריק (הם לא לדבוק אם אתה מחכה עד שהוא מוקשה או מקורר) וצינה במקרר עד הציפוי יש להגדיר. כאשר אתה מוכן לשרת, להסיר מהמקרר ולתת לבוא קרוב לטמפרטורת החדר לפני חיתוך לתוך ברים; אם אתה חותך בעוד התערובת היא עדיין קרה, השכבה העליונה יכולה לפצח. הם עדיין טעם טוב, אבל באופן אידיאלי כדי לקבל פרוסות נקיות, אתה רוצה לחתוך את הסורגים כאשר הם קרים אבל לא קרים.