קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

שוקולד חמוציות Nanaimo ברים

שוקולד חמוציות Nanaimo ברים
שוקולד חמוציות Nanaimo ברים עשויים להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 83 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. לכו לחנות ותביאו ביצים, קוקוס, ופלים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו Cakespy: שוקולד משולש Nanaimo ברים, ברים Nanaimo, ו ברים Nanaimo (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את השכבה התחתונה: להמיס הראשון 3 מרכיבים בחלק העליון של דוד כפול.
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
2
מוסיפים ביצה ומערבבים לבשל ולעבות.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
3
הסר מהחום. מערבבים בפירורים, קוקוס, וחתיכות חמוציות. לחץ בחוזקה לתוך מחבת ungreased אבל קלף מרופד 8 "x 8".
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
שים את המחבת במקרר במשך כ 20 דקות עד חצי שעה, או עד התערובת יש להגדיר והוא בערך טמפרטורת החדר (אתה לא רוצה את השכבה הבאה פשוט להמיס על גבי זה!).
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הכן את השכבה האמצעית: חמאת שמנת, שמנת, אבקת פודינג, וזיגוג סוכר יחד היטב. הכה עד אור. מערבבים בחתיכות חמוציות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת פודינגאבקת פודינג
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
6
מורחים על השכבה התחתונה, ומבטיחים שכבה אחידה. אתה רוצה להפיץ אותו שטוח באופן שווה ככל האפשר, כך השכבה העליונה של שוקולד יהיה שכב שטוח למדי על גבי. להחזיר את המחבת למקרר בזמן שאתה מכין את השכבה העליונה; מצמרר זה יהפוך את השכבה האמצעית מוצק יותר, כך שהוא לא יימס כאשר אתה שופך את ציפוי השוקולד על גבי זה.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הכן את השכבה העליונה: ממיסים שוקולד וחמאה על אש נמוכה. מגניב. פעם מגניב, אבל עדיין נוזלי, לשפוך על השכבה השנייה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
8
מפזרים את חמוציות (וגם קצת קוקוס, אם תרצה) על גבי בעוד השוקולד הוא עדיין רך ומבריק (הם לא לדבוק אם אתה מחכה עד שהוא מוקשה או מקורר) וצינה במקרר עד הציפוי יש להגדיר. כאשר אתה מוכן לשרת, להסיר מהמקרר ולתת לבוא קרוב לטמפרטורת החדר לפני חיתוך לתוך ברים; אם אתה חותך בעוד התערובת היא עדיין קרה, השכבה העליונה יכולה לפצח. הם עדיין טעם טוב, אבל באופן אידיאלי כדי לקבל פרוסות נקיות, אתה רוצה לחתוך את הסורגים כאשר הם קרים אבל לא קרים.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב