קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד טעים

שוקולד טעים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שוקולד טעים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 952 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 79 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שוקולד, שבבי שוקולד, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שוקולד טעים, עוגת שוקולד טעימה, ו עוגות שוקולד טעימות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הפקאן וסוכר במעבד מזון ודופק יחד במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
בקערה של מערבל חשמלי, שמנת יחד את החמאה, וניל, ואת תערובת פקאן סוכר, ולאחר מכן מערבבים בקמח ומלח עד רק מעורבב. צנן את הבצק במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מחממים התנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
השתמש באצבעותיך כדי ללחוץ על הבצק הצונן לתבנית אפייה מרובעת 9 אינץ'. לדקור את הבצק עם מזלג ולאפות 10 עד 15 דקות, עד זהוב קלות. לקרר את הבצק מבושל בעת הכנת השכבות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
מחממים את השמנת לפודינג בסיר כבד תחתית על אש בינונית. מערבבים יחד את חלמוני הסוכר והביצה בקערת ערבוב. כאשר הקרם חם (אבל לא רותח), מזג את הקרם לתוך החלמונים על ידי הוספת לאט מחצית הקרם תוך ערבוב במרץ, ולאחר מכן מערבבים את תערובת הביצים בחזרה לתוך הקרם בסיר. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך במשך 5 עד 7 דקות, עד שהוא עבה מספיק כדי מעיל האחורי של כף.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
6
מניחים את השוקולד החשוך והחלב בקערת ערבוב עם חמאה, וניל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חלבשוקולד חלב
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
7
יוצקים את תערובת השמנת החמה על השוקולד ומערבבים עד שהשוקולד והחמאה נמסים.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
8
מורחים את הפודינג בצלחת רדודה כדי לקרר ולכסות אותו עם חתיכת ניילון לעטוף להציב ישירות על פני השטח כך העור אינו יוצר.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
בקערת ערבוב קטנה או קערה של מיקסר חשמלי, לנצח את גבינת שמנת 1/2 סוכר ' ממתקים יחד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
10
בקערה של מערבל חשמלי, או ביד, מקציפים את השמנת לפסגות רכות, ולאחר מכן מוסיפים את 2 כפות הנותרים סוכר שוט כמה דקות יותר, עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
11
מורחים את גבינת השמנת על קרום הלחם הקצר המקורר, למעלה עם הפודינג, ולאחר מכן מוסיפים את הקצפת. להכניס למקרר לפחות 1 שעה, או לילה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
עוגיות חמאהעוגיות חמאה
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
12
מקשטים עם שבבי שוקולד נוספים, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולדשבבי שוקולד
13
Reprinted with permission from Real Cajun by Donald Link with Paula Disbrowe, © 2009 Clarkson Potter מקדונלד LINK הוא השף של Herbsaint ו-Cochon בניו אורלינס. הוא זכה בפרס השף הטוב ביותר של ג ' יימס בירד ב-2007.פאולה דיסבורו היא המחברת של Cowgirl Cuisine ושל co-author of Susan Spicer ' s Crescent City Cooking. היא גרה באוסטין, טקסס.