קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד כמהין סירים דה קרם

שוקולד כמהין סירים דה קרם
צריך ללא גלוטן קינוח ידידותי fodmap? שוקולד כמהין סירים דה קרם יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 334 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. גשו לסופר וקנו ברים שוקולד חצי-מתוק, חלמונים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו סירי שוקולד דה קרם, סירי שוקולד דה קרם, ו סירי שוקולד דה קרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
לסדר שמונה ramekins 4-אונקיה או כוסות קפה קטנות על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
מחממים את החצי וחצי, סוכר ומלח בסיר על חום בינוני עד שזה מגיע לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מקציפים את חלמוני הביצה עם הקוניאק והוניל בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
קוניאקקוניאק
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
לטאטא על 1/2 כוס של חצי חם וחצי לתוך החלמונים עד חלקה ולאחר מכן לטאטא את תערובת הביצים בחזרה לתוך הסיר. המשך לבשל עד התערובת מתעבה מעט, ערבוב כל הזמן, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מניחים את השוקולד בקערה גדולה ושופכים את תערובת השמנת החמה על השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
להקציף עד חלקה ולאחר מכן בעדינות לערבב להסיר כל בועות אוויר.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
אם התערובת אינה חלקה לחלוטין, יוצקים דרך מסננת ולאחר מכן מחלקים באופן שווה בין ramekins. צמרמורת עד קר ולהגדיר, לפחות 2 שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
מגישים עם אבק של אבקת קקאו, קצפת ו/או קמצוץ אגוזים, קוקוס או תלתלים שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
נייר אורזנייר אורז
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק