שוקולד כפול חמאת בוטנים ועוגיות שבבי לבן
והוא יספק כ 24 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 185 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו סוכר חום, מלח כשר, אבקת קקאו נסטלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים כפולות, עוגיות שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים כפולות גדולות, ו עוגיות שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים כפולות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. וממפים תבנית אפייה גדולה עם אניה סילפט או נייר קלף.קרם חמאה וסוכרים למיקסר לעמוד עד משולב היטב.
מוסיפים חלמון ביצה וחלמון ביצה שני יחד עם מכות וניל עד בשילוב טוב.
מוסיפים חמאת בוטנים, מכים ואז מוסיפים לאט קמח, אבקת קקאו, מלח וסודה לשתייה. לנצח עד רק בשילוב ואז להוסיף צ ' יפס.עם סקופ עוגיות בינוני, מניחים בצק על תבנית אפייה מוכנה, על סנטימטר אחד מהשני.
אופים במשך 10-12 דקות עד אפוי דרך.
בואו להתקרר על תבנית אפייה במשך 10 דקות לפני ההעברה.