שוקולד לבן Panna קוטה עם רוטב שוקולד מריר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל לאטה שוקולד לבן Panna קוטה עם רוטב שוקולד מריר. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 295 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוטב שוקולד, ג'לטין, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 14 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה די גרוע. נסו אספרסו שוקולד מריר פאנה קוטה, שוקולד מריר ופנה קוטה פטל, ו שוקולד מריר פנה קוטה (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים ג ' לטין מעל 1/4 כוס חלב בקערה קטנה; מערבבים עד לחלח.
מבשלים קצפת, פירורי שוקולד, וסוכר בסיר על אש בינונית-נמוכה, ערבוב מדי פעם, 4 דקות או עד פירורים נמסים וסוכר הוא מומס.
הסר מהחום, ולהוסיף תערובת ג ' לטין, ערבוב עד התערובת מומסת. מערבבים הנותרים 1 1/4 כוסות חלב.
יוצקים תערובת שווה לתוך 4 עד 6 כוסות גזועות או 6 (8-עוז.) ramekins. כיסוי וצינה 24 שעות.
מגישים עם רוטב שוקולד מריר.