שוקולד לבן ועוגיות תולעת שעווה
והוא יספק כ 36 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 137 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך ביצים, תולעי שעווה, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגיות מקדמיה שוקולד לבן שערורייתיות (קמח מחיטה מלאה לבן), עוגיות שוקולד צ'יפס חמוציות שיבולת שועל (Aka עוגיות חטיף גרנולה), ו עוגיות סנדוויץ שוקולד בראוני עם שוקולד לבן גנאש ושמורות תות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח. בקערת ערבוב גדולה, להכות יחד את החמאה, סוכרים חומים מגורענים, ותמצית וניל עד שמנת.
מערבבים את הביצה לתוך תערובת החמאה, ואז בהדרגה להכות בתערובת הקמח. מערבבים את נתחי השוקולד הלבנים וחצי מתולעי השעווה, שומרים את השאר לקישוט העוגיות.
זרוק את הבלילה על ידי כפית מעוגלת על גיליונות אפייה שאינם מקלות.
לחץ בעדינות על 2 או 3 של תולעים שעווה הנותרים לתוך החלק העליון של כל עוגייה.
אופים עד הקצוות של כל עוגייה הם השחמה קלה, 8 עד 12 דקות.
תן עוגיות להתקרר על דפי האפייה במשך 2 דקות, ולאחר מכן להעביר אותם מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
Reprinted with permission from The Eat-A-Bug Cookbook, Revised by David George Gordon. זכויות יוצרים © David George Gordon, 2013; photographs copyright © 2013 by chugrad McAndrews. פורסם על ידי Ten Speed Press, 2013.