קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד לבן פסיפלורה פירות עם רוטב אוכמניות-מנטה וקרם קוקוס

שוקולד לבן פסיפלורה פירות עם רוטב אוכמניות-מנטה וקרם קוקוס
והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 46 גרם של שומן, וסך הכל 636 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו קרם כבד, חלמונים, קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת לימון-קוקוס עם קרם פסיפלורה, משמש, פסיפלורה ואופרת שוקולד לבן, ו עוגת יוגורט פסיפלורה עם טפטוף שוקולד לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערת מתכת יבשה מעל מחבת של מים רותחים בקושי, להמיס את השוקולד הלבן.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
הסר מהחום ולהוסיף את עיסת פרי התשוקה, שמנת כבדה, ומלח ומערבבים לשלב. לאט ובזהירות להוסיף את החלמונים, ערבוב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורהפסיפלורה
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
חצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודהחצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מניחים את הקערה על המחבת של מים רותחים בקושי וחום, תוך ערבוב כל הזמן, עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
הסר מהחום, כיסוי, וצינה.
5
קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף מחממים התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
6
לאחר מילוי שוקולד לבן הוא קר לחלוטין, להפוך את איבודי: לארגן את בצק עלים סיבובים על משטח עבודה לקפל כל אחד לשניים. ממלאים את הפיתולים עם מילוי שוקולד לבן צונן ומלחצים את הקצוות כדי לאטום אותם סגורים. (
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
7
מברשת את הקצוות של המאפה עם מים, אם יש צורך, כדי לאטום את הפיתולים.)
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
8
מעבירים את תבנית האפייה מוכנה ואופים, מרפרף אותם על חצי דרך זמן האפייה, עד חום זהוב, על 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
1
בסיר בינוני על חום מתון, לשלב את האוכמניות, אננס, מים, מיץ לימון וסוכר. להביא לרתיחה ולהמשיך להתבשל במשך כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוציםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
2
העברה לבלנדר או מעבד מזון, להוסיף את המטבעה, ולעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
יוצקים את פירה דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה. אם הרוטב דק מאוד, מניחים אותו בסיר בינוני ומבשלים עד שהוא מצטמצם לעקביות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
1
בקערה בינונית, מערבבים את השמנת הכבדה ואת הסוכר ואת השוט עד פסגות בינוניות-נוקשות טופס. מקפלים בקוקוס וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוציםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
1
מסדרים 2 איבודים על כל אחת מ-4 צלחות, טפטוף עם רוטב אוכמניות-מנטה, ומעל כל אחד עם מנה נדיבה של קרם קוקוס.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוסקרם קוקוס
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)