קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד ללא קמח-עוגת שקדים כתומה

שוקולד ללא קמח-עוגת שקדים כתומה
עוגת שקדים ללא קמח שוקולד-כתום עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 471 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 10 . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם ביצים, מלח, מיץ תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת שקדים שוקולד ללא קמח, עוגת שקדים שוקולד ללא קמח, ו עוגת שקדים שוקולד ללא קמח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מברשת תחתית של 10 אינץ ' קוטר springform פאן בנדיבות עם מרגרינה. מערבבים שקדים וסוכר 1/4 כוס במעבד עד שקדים הם טחונים דק.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
3
הוסף שוקולד; תערובת עד שוקולד הוא טחון דק, גירוד הצדדים התחתון של קערה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
להקציף קקאו, מיץ תפוזים, קליפת תפוז בקערה קטנה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
שלב חלמונים ביצה ו 1/2 כוס בתוספת 2 כפות סוכר בקערה גדולה. לגרד זרעים שעועית וניל. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח עד תערובת חלמון הוא עבה מאוד, על 4 דקות. מקציפים בתערובת קקאו. מקפלים בתערובת שקד-קרקע. באמצעות מקצף יבש נקי, להכות חלבונים ביצה ומלח בקערה גדולה אחרת עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 2 כפות סוכר, מכות עד הלבנים נוקשים אבל לא יבש. מקפלים לבנים לתוך הבלילה שוקולד 3 תוספות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
נייר אורזנייר אורז
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
העבר למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
אופים עוגה עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 40 דקות. עוגה מגניבה לגמרי במחבת על מתלה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים בנייר כסף; לאחסן בטמפרטורת החדר.)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
חותכים סביב עוגה במחבת; צד שחרור.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
חותכים עוגה לחתיכות.
10
העבר לצלחות.
11
כף מקום של סורבה לצד.
מרכיבים שתצטרך
סורבהסורבה