שוקולד מוקה מרנג פאי
פאי מוקה מוקה שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 238 קלוריות. מתאים ל-8 ומחירו 43 סנט למנה מנות. גשו לסופר וקנו קקאו אפייה, שמנת מתוקה כבדה, ג'לטין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 17%. הציון הזה די גרוע. נסו כוסות מוקה מרנג, מוקה מרנג לנבוח, ו מוקה מרנג לנבוח (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חלבוני ביצה בקערה; תנו לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
מוסיפים קרם אבנית ומלח לחלבונים; מקציפים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה סוכר, 1 כף בכל פעם, גבוה עד שנוצרות פסגות מבריקות נוקשות וסוכר מומס.
מורחים על התחתית ומעלה את דפנות 9 אינץ ' משומן. צלחת פאי צלחת עמוקה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שהמרנג משחים קלות. מצננים על רשת.
בקערה קטנה, מפזרים ג ' לטין מעל מים ולתת לעמוד במשך 1 דקה. בסיר קטן שלבו את הסוכר, הקקאו, גרגרי הקפה, המלח והחלב לתערובת אחידה. מביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה ג ' לטין עד להמסה.
מצננים לטמפרטורת החדר; מקפלים פנימה קצפת.
יוצקים לתוך פגז מרנג. מכניסים למקרר למשך 4 שעות או עד להתייצבות.
מקשטים עם תלתלי שוקולד. מקררים שאריות.