שוקולד מנטה פאדג'
שוקולד מנטה פאדג'נטול גלוטן, ומספק כ 5 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 67 גרם של שומן, וסך הכל 1331 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך ציפוי קונדיטורים, תמצית vanillan, שבבי שוקולד semisweet, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית ציון של 35% המנה הזאת די גרועה. נסו שוקולד מנטה פאדג', שוקולד מנטה פאדג', ו שוקולד מנטה פאדג' (מתכונים דומים).
הוראות
קו 8 או 9 אינץ ' מחבת מרובע עם נייר שעווה.
בסיר כבד על אש נמוכה, להמיס שבבי שוקולד עם 1 כוס חלב מרוכז ממותק וניל.
מורחים חצי מהתערובת למחבת מוכנה; צמרמורת 10 דקות, או עד המשרד. מילואים הנותרים תערובת שוקולד בטמפרטורת החדר.
בסיר כבד נוסף על חום נמוך, להמיס ציפוי קונדיטורים לבנים עם חלב מרוכז ממותק שנותר (התערובת תהיה עבה.) מערבבים תמצית מנטה וצבע מאכל.
מורחים תערובת זו על שכבת שוקולד צונן; צמרמורת 10 דקות, או עד המשרד.
מורחים תערובת שוקולד שמורה על שכבת מנטה; צמרמורת 2 שעות, או עד המשרד.