שוקולד מקסיקני וטוגנים תאריך
שוקולד מקסיקני וטוגנים תאריך יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 187 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 29 דקות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם קמח לכל מטרה, תמצית vanillan, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. נסו שוקולד מקסיקני וטוגנים תאריך, Buñuelos (כיסונים מקסיקניים), ו כיסוני גזר מקסיקניים עם בייקון וביצה ל # Brunchweek (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, קליפת מנדרין, מלח, תאריכים ושוקולד בקערה.
לטאטא יחד ריקוטה, ביצים, סוכר מגורען, ווניל בקערה אחרת.
מערבבים בתערובת הקמח כדי ליצור בלילה עבה.
בסיר גדול עם תחתית כבדה, יוצקים מספיק שמן כדי למלא את המחבת כשליש מהדרך.
חום מעל חום בינוני עד מדחום עמוק-טיגון מוכנס בשמן מגיע 350 מעלות F. (אם אין לך מדחום קוביית לחם יהיה חום בכ -4 דקות.)
עבודה בקבוצות, בעדינות טיפה כף הבלילה בשמן ומטגנים, מפנה מדי פעם, עד זהב עמוק בצבע, על 3 דקות לכל אצווה.
להעביר עם כפית מחוררת על מגבות נייר כדי לנקז.
אבק בנדיבות עם אבקת סוכר ומגישים עם שוקולד חם מקסיקני.