שוקולד "מתפוצץ" של מקסים בילט
שוקולד ה "מתפוצץ" של מקסים בילט עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 143 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, דגני אורז נפוחים, סוכריות קופצות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: וופלים עם שוקולד מריר ורוטב שוקולד לבן וקצפת אספרסו שוקולד, פסטה שוקולד עם רוטב קרם אגוזים שוקולד, שבבי שוקולד לבנים ופירות יער טריים, ו שוקולד! שוקולד! שוקולד! עוגת שמרים עם זיגוג שוקולד.
הוראות
קו גיליון אפייה עם מחצלת אפיית סיליקון או נייר שעווה; להפריש.
מניחים את השוקולד והחמאה בקערת מיקרוגל בטוחה וחום במיקרוגל, ערבוב כל 30 שניות, עד פשוט נמס וחלק.מקפלים את סלעי הפופ ודגנים לתערובת השוקולד עד בשילוב שווה.
מורחים על תבנית אפייה מוכנה בשכבה זוגית.
בואו לשבת בטמפרטורת החדר עד שנקבע, על 1 עד 2 שעות. לשבור לחתיכות ולשרת.