שוקולד פטל קלפוטיס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Clafoutis פטל שוקולד. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 341 קלוריות. אם יש לך חמאה, קמח, אבקת קקאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. נסו שוקולד פטל פיסטוק Clafoutis, Clafoutis פטל, ו Clafoutis פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400°f עם מתלה באמצע. חמאה 1 1/2-ליטרים צלחת אפייה רדודה.
לזרוק פירות יער עם סוכר מגורען ולתת לעמוד 15 דקות.
מערבבים חלב, חמאה, ביצים, סוכר חום, קמח, קקאו ומלח בבלנדר עד חלקה. פיזור פירות יער (עם מיצים) באופן שווה בתבנית אפייה, ואז לשפוך הבלילה מעל.
אופים עד נפוח מעט המשרד למגע, על 35 דקות.
הסר מהתנור ומפזרים מיד עם שוקולד קצוץ. קר כדי להתחמם, כ -20 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.