שוקולד פקאן טורט
שוקולד פקאן טורט יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 169 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קצפת קלאסית, קמח, קרם אבנית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו שוקולד פקאן טורט, שוקולד פקאן טורט, ו שוקולד-בורבון פקאן טורט (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה מיקום בשליש התחתון של התנור מחממים ל 191°. משמנים את החלק התחתון ואת הצדדים של מחבת קפיץ עגול 9 אינץ ' וקו עם קלף.
דופק פקאן עם קמח במעבד מזון עד הקרקע דק. תניח בצד. בקערה גדולה, לשלב שוקולד קצוץ, קקאו, וסוכר כוס 3/4.
להקציף חלמונים ורום. תניח בצד.
מערבבים חלבונים ביצה עם קרם של טרטר בקערה ערבוב. הכה על בינוני עד פסגות רכות טופס. בהדרגה מפזרים שאר הסוכר; להכות על גבוה עד נוקשה אבל לא יבש.
מקציפים קמח ופקאנים לתערובת. מקפלים על 1/4 של חלבונים ביצה לתוך תערובת שוקולד כדי להאיר אותו. מקפלים בחלבונים הנותרים. לגרד הבלילה לתוך מחבת מוכן; ברמה העליונה.
אופים 20-25 דקות או עד קיסם יוצא עם כמה פירורים לחים נצמדים אליו. מגניב במחבת, על מדף. העוגה תשקע במרכז. החלק סכין קטנה סביב בתוך מחבת לנתק את העוגה. הפוך עוגה; להסיר מחבת אוניית נייר. פנה ימינה על מגש, או להשאיר עוגה על תחתית המחבת ומניח על מגש. כדי לשרת, מסננת על אבקת סוכר; העליון עם קצפת קלאסית, אם תרצה.