קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד פקאן טורט

שוקולד פקאן טורט
שוקולד פקאן טורט יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 169 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קצפת קלאסית, קמח, קרם אבנית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו שוקולד פקאן טורט, שוקולד פקאן טורט, ו שוקולד-בורבון פקאן טורט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתלה מיקום בשליש התחתון של התנור מחממים ל 191°. משמנים את החלק התחתון ואת הצדדים של מחבת קפיץ עגול 9 אינץ ' וקו עם קלף.
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
דופק פקאן עם קמח במעבד מזון עד הקרקע דק. תניח בצד. בקערה גדולה, לשלב שוקולד קצוץ, קקאו, וסוכר כוס 3/4.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
נייר אורזנייר אורז
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
להקציף עד שוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
להקציף חלמונים ורום. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
מערבבים חלבונים ביצה עם קרם של טרטר בקערה ערבוב. הכה על בינוני עד פסגות רכות טופס. בהדרגה מפזרים שאר הסוכר; להכות על גבוה עד נוקשה אבל לא יבש.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
7
מקציפים קמח ופקאנים לתערובת. מקפלים על 1/4 של חלבונים ביצה לתוך תערובת שוקולד כדי להאיר אותו. מקפלים בחלבונים הנותרים. לגרד הבלילה לתוך מחבת מוכן; ברמה העליונה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
אופים 20-25 דקות או עד קיסם יוצא עם כמה פירורים לחים נצמדים אליו. מגניב במחבת, על מדף. העוגה תשקע במרכז. החלק סכין קטנה סביב בתוך מחבת לנתק את העוגה. הפוך עוגה; להסיר מחבת אוניית נייר. פנה ימינה על מגש, או להשאיר עוגה על תחתית המחבת ומניח על מגש. כדי לשרת, מסננת על אבקת סוכר; העליון עם קצפת קלאסית, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'