שוקולד קפוא חמאת בוטנים בננה פאי
שוקולד קפוא חמאת בוטנים בננה פאי דורש על 6 שעות ו-30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 381 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. אם יש לך בננות, חמאת בוטנים, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : נגיסות בננה עם חמאת בוטנים טבולה בשוקולד קפוא, בננה קפואה-חמאת בוטנים-מילקשייק שוקולד צ'יפס, ו בננה קפואה-חמאת בוטנים-מילקשייק שוקולד צ'יפס.
הוראות
מקציפים גבינת שמנת, חמאת בוטנים וסירופ תירס 1/3 כוס יחד עד אור ורך. ממיסים שוקולד וחמאה בסיר קטן על אש נמוכה עד חלקה.
מוסיפים 3 כפות סירופ תירס ומערבבים עד מעורבב.
פרוסה 1 בננה ולסדר על החלק התחתון של הקרום.
מורחים חצי מתערובת חמאת הבוטנים על פרוסות בננה. למעלה עם חצי מתערובת השוקולד. חזור על שכבות.
מפזרים בוטנים מעל העוגה, אם תרצה.
לכסות ולהקפיא 6 שעות או עד שישב בכלא.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות לפני חיתוך לתוך טריזים.