מנה אחת מכילה 428 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך אבקת שוקולד, אבוקדו, אבקת מאקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, Etre en Verve, ו תותים ופאי שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
טוחנים את cacao nibs במעבד המזון שלך, מצויד בלהב "S", עד שהם שבורים יפה, קצת אבקה גסה.
מרכיבים שתצטרך
Coco Nibs
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיפים את הקוקוס, זרעי קנבוס פגועים, מלח קאיין ולעבד במשך כמה שניות כפי שאתה לשלב את כל החומרים יחד.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קנבוס
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
זילוף בצורת לב
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
הוסף את האגבה ואת התאריכים ואת התהליך עד שהתערובת מתחילה להיצמד לזמן קצר כאשר לחצה יחד בין האצבעות.לחץ על הקרום למחבת טארט עד שזה בצורה חלקה ובתקיפות בתוך המחבת. קרום זה הוא קצת דביק, כך באמצעות כמה שמן קוקוס על הידיים, או כלי (מרית) המשמש ללחוץ אותו, יכול לעזור.
מרכיבים שתצטרך
שמן קוקוס
אחוז טקילה בלנקו
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
תאריכים
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מניחים את הקרום במקפיא בזמן שאתה עושה את המילוי.מערבבים את כל החומרים עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
5
יוצקים את המילוי על גבי הקרום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
6
מניחים את העוגה במקפיא כ 1 1/2 שעות כדי להגדיר. בשלב זה אתה יכול לחתוך את העוגה, העליון עם קולי תות מתוק וליהנות, או להעביר את העוגה למקרר שלך, או לשמור אותו במקפיא עד שאתה מוכן ליהנות.מערבבים את החומרים יחד.