שוקולד קרם פשטידת Verve-a-licious
מנה אחת מכילה 428 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך אבקת שוקולד, אבוקדו, אבקת מאקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, Etre en Verve, ו תותים ופאי שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
טוחנים את cacao nibs במעבד המזון שלך, מצויד בלהב "S", עד שהם שבורים יפה, קצת אבקה גסה.
מוסיפים את הקוקוס, זרעי קנבוס פגועים, מלח קאיין ולעבד במשך כמה שניות כפי שאתה לשלב את כל החומרים יחד.
הוסף את האגבה ואת התאריכים ואת התהליך עד שהתערובת מתחילה להיצמד לזמן קצר כאשר לחצה יחד בין האצבעות.לחץ על הקרום למחבת טארט עד שזה בצורה חלקה ובתקיפות בתוך המחבת. קרום זה הוא קצת דביק, כך באמצעות כמה שמן קוקוס על הידיים, או כלי (מרית) המשמש ללחוץ אותו, יכול לעזור.
מניחים את הקרום במקפיא בזמן שאתה עושה את המילוי.מערבבים את כל החומרים עד שמנת.
יוצקים את המילוי על גבי הקרום.
מניחים את העוגה במקפיא כ 1 1/2 שעות כדי להגדיר. בשלב זה אתה יכול לחתוך את העוגה, העליון עם קולי תות מתוק וליהנות, או להעביר את העוגה למקרר שלך, או לשמור אותו במקפיא עד שאתה מוכן ליהנות.מערבבים את החומרים יחד.