קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות10
ציון בריאות35
מגזין

שוקולד קרמל תירס

שוקולד קרמל תירס
שוקולד קרמל תירס נטול גלוטן, ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 65 גרם חלבון 66 גרם של שומן, וסך הכל 2791 קלוריות. אם יש לך סוכר חום, חמאה, פופקורן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זה עובד טוב כמו מתאבן יקר. . וזה טוב. מתכונים דומים: שוקולד קרמל, שוקולד קרמל תירס, ו עוגות שוקולד קרמל תירס.

הוראות

1
מחממים תנור ל 250 מעלות (120 מעלות C). מעיל מחבת צלייה גדולה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים את הפופקורן במחבת הצלייה וחמים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
3
בסיר כבד מעל חום בינוני, לשלב סוכר חום, 1 כוס חמאה וסירופ תירס 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
חום, ללא ערבוב, ל 250 עד 265 מעלות F (121 עד 129 מעלות C), או עד כמות קטנה של סירופ ירד לתוך מים קרים יוצר כדור נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
5
הסר מהחום ומערבבים וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
6
יוצקים סירופ על פופקורן ומערבבים למעיל. להחזיר פופקורן לתנור.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
באותו סיר, לשלב שבבי שוקולד עם הנותרים 1/2 כוס חמאה וסירופ תירס 2 כוסות. לבשל, ערבוב, על חום בינוני, עד שוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
הסר מהחום ושופכים במהירות על פופקורן, ערבוב למעיל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
9
להחזיר פופקורן לתנור במשך 30 עד 40 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
הסר ויוצקים על גבי גיליונות מרופדים בנייר שעווה כדי להתקרר לחלוטין.