שוקולד קרמל תירס
שוקולד קרמל תירס נטול גלוטן, ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 65 גרם חלבון 66 גרם של שומן, וסך הכל 2791 קלוריות. אם יש לך סוכר חום, חמאה, פופקורן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זה עובד טוב כמו מתאבן יקר. . וזה טוב. מתכונים דומים: שוקולד קרמל, שוקולד קרמל תירס, ו עוגות שוקולד קרמל תירס.
הוראות
מחממים תנור ל 250 מעלות (120 מעלות C). מעיל מחבת צלייה גדולה עם ספריי בישול.
מניחים את הפופקורן במחבת הצלייה וחמים בתנור.
בסיר כבד מעל חום בינוני, לשלב סוכר חום, 1 כוס חמאה וסירופ תירס 1/2 כוס.
חום, ללא ערבוב, ל 250 עד 265 מעלות F (121 עד 129 מעלות C), או עד כמות קטנה של סירופ ירד לתוך מים קרים יוצר כדור נוקשה.
יוצקים סירופ על פופקורן ומערבבים למעיל. להחזיר פופקורן לתנור.
באותו סיר, לשלב שבבי שוקולד עם הנותרים 1/2 כוס חמאה וסירופ תירס 2 כוסות. לבשל, ערבוב, על חום בינוני, עד שוקולד נמס.
הסר מהחום ושופכים במהירות על פופקורן, ערבוב למעיל.
להחזיר פופקורן לתנור במשך 30 עד 40 דקות, ערבוב מדי פעם.
הסר ויוצקים על גבי גיליונות מרופדים בנייר שעווה כדי להתקרר לחלוטין.