שוקולד, קשיו, ועוגת מייפל
שוקולד, קשיו, ועוגת מייפל יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 713 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצים, קשיו קלויים, קרם fraîche, וכמה מרכיבים אחרים על יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: שוקולד מריר פודינג קשיו עם קראנץ קשיו מסוכר, פודינג קשיו בננה-מייפל, ו מייפל-Spice קשיו שביר.
הוראות
במעבד מזון, קמח דופק ומלח עד בשילוב.
מוסיפים חמאה ודופק רק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה עם כמה גושי חמאה קטנים (בערך בגודל אפונה).
טפטוף 3 כפות מים קרח באופן שווה על תערובת ודופק או בעדינות לערבב עם מזלג עד incorporated.
לסחוט קומץ קטן של בצק: אם זה לא מחזיק יחד, להוסיף יותר מי קרח 1/2 כף בכל פעם, פועם או ערבוב עד משולב. אל תעבדו יותר מדי בצק, או מאפה יהיה קשה.
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקומח קלות, לאסוף לתוך הכדור, ולשטח לתוך דיסק. לעטוף בניילון נצמד ולהירגע עד המשרד, על 1 שעה. (בצק יכול להתבצע מראש קפוא עד 1 שבוע. להפשיר במקרר לפני שתמשיך.)
על משטח מקומח קל, לגלגל את הבצק ל 12 אינץ ' עגול, ולאחר מכן להעביר למחבת עוגה. קצה לקצץ, עוזב 1/2 אינץ ' overhang, ואז לקפל overhang תחת ו crimp קצה דקורטיבי. זין התחתון ואת הצד של פגז בכל רחבי עם מזלג, ואז להירגע פגז 30 דקות. (פגז ניתן להרכיב לנקודה זו קדימה: לעטוף מחבת שלמה היטב בניילון נצמד להכניס למקרר עד 2 ימים, או להקפיא עד 1 שבוע. להפשיר במקרר לפני המשך.)
בעוד צמרמורות פגז, מחממים תנור ל 218°.
מעטפת קו עם לסכל ולמלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה, ואז לאפות עד מאפה מוגדר וזהב חיוור על שפת, על 15 דקות. בזהירות להסיר רדיד ומשקולות ואופים פגז עד הזהב החיוור בכל רחבי, 5 עד 7 דקות יותר. מגניב על המדף.
בסיר בינוני על חום בינוני גבוה, סירופ מייפל ומבשל, חשוף, עד מופחת 3/4 כוס, כ 10 דקות. בזהירות להקציף חמאה (תערובת עשויה להתיז), ואז סוכר ומלח.
הסר מהחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר חם.
בקערה בינונית, להקציף יחד ביצים וברנדי.
לטאטא תערובת ביצים לתוך תערובת סירופ מייפל מקורר.
מורחים שוקולד קצוץ בשכבה זוגית על החלק התחתון של קרום מוכן.
מפזרים אגוזים בשכבה שנייה אפילו, ואז לשפוך מילוי על אגוזים.
אופים עד מילוי הוא נפוח והמרכז מוגדר רק, 45 עד 60 דקות. מגניב במחבת על המדף. (פאי יכול להיות מורכב עד 1 יום קדימה.
בואו מגניב, ואז לכסות באופן רופף ולאחסן בטמפרטורת החדר.)
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות קרם fraîche עד שהוא מחזיק פסגות רכות.