קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות45
מגזין

שוקולד רודולף אייל

שוקולד רודולף אייל
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: רודולף איילים קאפקייקס, עוגיות אייל רודולף, ו איילים קאפקייקס: האהוב של רודולף.

הוראות

1
מיקרוגל 6 (2-אונקיה) ריבועי ציפוי קליפת שוקולד בכוס 4 כוס מדידה ב 1 1/2 דקות גבוהות, ערבוב במרווחים של 30 שניות. מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
נביחהנביחה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2
יוצקים שוקולד נמס באופן שווה לתוך 4 צורות צבי(ב 2 תבניות ממתקים), מילוי כל אחד רק מעל.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
בשר צביבשר צבי
3
שוקולד ברמה עם מרית קטנה, גירוד עודף בחזרה לתוך כוס מדידה. בעדינות הקש על תבניות ממתקים על דלפק המטבח 2 או 3 פעמים כדי להסיר בועות אוויר, במידת הצורך. להקפיא 20 דקות או עד המשרד. חזור על הליך עם הנותרים 6 (2-אונקיה) ריבועי ציפוי קליפת שוקולד 2 תבניות ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
נביחהנביחה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
לשבור צדדים מעוקלים הרחק ממרכז כל בייגלה טוויסט כדי ליצור קרניים. טובלים צמרות של קרניים לתוך הנותרים קליפת שוקולד נמס בכוס מדידה, ומניחים על נייר שעווה מצופה אפייה; להקפיא 10 דקות או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
5
הפוך צבי שוקולד מן התבניות על נייר שעווה; בזהירות לקצץ כל קצוות מחוספסים סביב הצדדים שטוח התחתון עם סכין קיצוץ, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
בשר צביבשר צבי
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
מיקרוגל וניל לנבוח ציפוי מרובע בכוס קטנה מדידה כוס גבוהה 1 דקה, ערבוב לאחר 30 שניות. מערבבים עד חלקה. טובלים מפרט עץ קטן לתוך קליפת וניל מותכת; עיניים מנוקדות על איילים.
מרכיבים שתצטרך
אייליםאיילים
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
7
מחממים שוקולד בכוס מדידה במיקרוגל במרווחים של 15 שניות, ערבוב עד חלקה, במידת הצורך. טובלים פיק עץ קטן לתוך קליפת שוקולד מומסת. Dot נמס קליפת שוקולד על הראש של צבי 1; לצרף 1 סוכריות קינמון אדומות עבור האף, מחזיק ממתקים במקום עד דבקות. חזור על הליך עם סוכריות שנותרו ואיילים שנותרו. לטבול בתחתית 1 קבוצה של קרניים לתוך קליפת שוקולד מומסת, לצרף המצח של צבי 1, מחזיק במקום עד דבקות. חזור על הליך עם קרניים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות קינמון אדומותסוכריות קינמון אדומות
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
בשר צביבשר צבי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
8
תן איילים לעמוד 15 דקות על נייר שעווה לפני הטיפול. סרט עניבה סביב הצוואר של כל אייל.
מרכיבים שתצטרך
אייליםאיילים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'