שוקולד-שיבולת שועל גרנולן היא ארוחת בוקר המגישה 18. מנה אחת מכילה 531 קלוריות , 15 גרם חלבון ו -25 גרם שומן . תמורת 84 סנט למנה , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש שיבולת שועל של פעם, נבט חיטה, תפוחים וגרעיני חמניות. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 67% . מתכונים דומים: גרנולה תפוח ושיבולת שועל , גרנולה של Cracklin' Oat Bran , ו- Cracklin' Oat Bran Granola .
הוראות
1
בקערה גדולה מערבבים את שיבולת השועל, נבט החיטה, הדגנים וקמח התירס. בסיר קטן על אש בינונית, מחממים ומערבבים את חמאת הבוטנים והדבש עד לקבלת מרקם חלק ודק, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת מתפרקת
נבט חיטה
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
שיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
3 אונקיות עוגיות ג'ינג'רס, מרוסקות דק (בערך 12)
1 שקית (14 אונקיות) קוקוס פתיתים ממותק
2
יוצקים על תערובת שיבולת שועל, תוך ערבוב לציפוי אחיד.
3
העבר לשניים 13-in. x 9 אינץ'. תבניות אפייה.
ציוד שתשתמש בו
רגל כבש, מעצם
4
אופים ב-275 מעלות למשך 60-70 דקות או עד להזהבה, תוך ערבוב כל 15 דקות. מצננים, מערבבים מדי פעם. מערבבים פנימה את התפוחים, הצימוקים, השוקולד צ'יפס וגרעיני החמנייה. אחסן בכלים אטומים.