קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות16
ציון בריאות3
מגזין

שוקולד-תות בומבה

שוקולד-תות בומבה
Bombe שוקולד-תות דורש כ-40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 428 קלוריות, 5 גרם חלבון ו-28 גרם שומן. מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 16. גשו לסופר וקנו את תערובת עוגת האוכל של השטן, תמצית וניל, סוכר קונדיטורים ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב בתור מזנון במחיר סביר. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מרהיב של 29%. מתכונים דומים: תות בראוני בומב, שוקולד תפוז בומב אלסקה עם רוטב שוקולד חם, ו-Rippled chocolate bombe.

הוראות

1
משמנים ומקמחים שלוש תבניות אפייה עגולות (8 או 9 אינץ'); לְהַפְרִישׁ. מכינים בלילת תערובת עוגה לפי הוראות האריזה. מחלקים באופן שווה ויוצקים לתבניות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות סוכריות תפוז קצוצותפרוסות סוכריות תפוז קצוצות
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
2
אופים ב-350 מעלות למשך 22-25 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים לרשתות לצינון מלא.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
לשמור 6-7 תותים לקישוט. פירה מספיק תותים שנותרו כדי למדוד 1 כוס; לְהַפְרִישׁ. בקערה קטנה המתאימה למיקרוגל, מפזרים ג'לטין על רכז מיץ; לתת לעמוד 5 דקות. מיקרוגל בעוצמה גבוהה 1 דקה. מערבבים עד שהג'לטין נמס לחלוטין; לְהַפְרִישׁ. בקערה קטנה, מקציפים 1 כוס שמנת כבדה לקצפת עד שהיא נוקשה; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
להכנת המילוי, טורפים בקערה גדולה את גבינת השמנת, הסוכר והוניל עד לקבלת מרקם חלק. טורפים פנימה מחית תותים. מוסיפים בהדרגה את תערובת הג'לטין; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. להקציף בהדרגה קצפת; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
מחית תותמחית תות
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
פרי תות שדה ברגלפרי תות שדה ברגל
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מרפדים קערה בעלת קיבולת 12 כוסות ב-2-3 יריעות ארוכות של ניילון נצמד, ומאפשרים לקצוות הפלסטיק לתלות מעל הקצוות ב-6 אינץ' לפחות. (הקוטר בחלק העליון של הקערה חייב להיות 8-1/2 או 9-1/2 אינץ', תלוי בגודל תבנית האפייה.)
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מהדקים בעדינות שכבת עוגה אחת לתחתית הקערה המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
כפית כמחצית מהמילוי על שכבת העוגה בקערה; למעלה עם שכבת העוגה השנייה. לוחצים בעדינות על שכבת העוגה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מורחים את שאר המילוי על העוגה. למעלה בשכבת העוגה הנותרת. לחץ בעדינות כלפי מטה. מכסים את העוגה בקצוות רופפים של ניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה לפחות.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
בקערה קטנה, מקציפים את הסוכר של הקונדיטורים ואת 2 כוסות הקצפת הכבדה הנותרים לקצף נוקשה. גלה את החלק העליון של הבומבה בקערה. הופכים על צלחת הגשה; להסיר ולהשליך את הניילון. פרוסט בומב עם קצפת ממותקת.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ממותקתקצפת ממותקת
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
במיקרוגל ממיסים שוקולד צ'יפס ושמן; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
11
מעבירים למחבט פלסטיק קטן שניתן לסגור מחדש.
12
חותכים חור זעיר בפינה התחתונה של השקית. סוחטים בעדינות שקית ומזלפים שוקולד על בומבה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
13
מקשטים כרצונך בתותים שמורים.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.
מהדורת יום השנה של NV Wilson Creek Almond
מהדורת יום השנה של NV Wilson Creek Almond
שמפניה זו שזכתה במדליית זהב מכונה גם השמפניה "OH MY GOSH"®. היין המבעבע הלבן הזה מותסס באופן טבעי, עם רק רמז של שקד טהור נוסף כך שהוא מובטח לסנוור את האורחים שלך. שמפניה חובה כדי להפוך כל אירוע למיוחד במיוחד. נהדר עם קינוחים, חיבוקים, ג'קוזי, פיקניקים, קמינים, בראנץ' ומסיבות. מאוד פופולרי בכל החתונות כאן.