לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו שוקי טלה קלויים עם שעועית לבנה. המתכון הזה מכסה 47% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 647 קלוריות, 52 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו בצל, רסק עגבניות, שוקי טלה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 4 שעות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 82%. נסו שוקי טלה קלויים עם שעועית לבנה, בשר חזיר מטוגן עם שעועית לבנה, ו שוקי טלה טוסקניים עם שעועית לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
1
להכנת שוקי הטלה: טפחו שוקי טלה יבשים ותבלו במלח ופלפל. בתבשיל כבד של 8 ליטר מחממים שמן על אש גבוהה בינונית עד שהוא חם אך לא מעשן ושוקי טלה חומים היטב בקבוצות, ומעבירים לצלחת כהשחמה. לתבשיל מוסיפים בצל, גזר, סלרי ושום ומקפיצים עד שהבצל מתרכך.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
2
מוסיפים תערובת יין ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהנוזל מצטמצם לכ -3 כוסות. מחזירים שוקי טלה לתבשיל ומערבבים פנימה מרק, רסק עגבניות וטימין. מביאים נוזלים לרתיחה ומבשלים, מכוסה, מערבבים והופכים מדי פעם שוקי טלה, 1 1/2 שעות. מבשלים תערובת, חשופה, תוך ערבוב מדי פעם, 1 שעה יותר, או עד שוקי טלה רכים.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
צלעות כבש
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
להכנת הגרמולטה בזמן שהכבש מתבשל: בקערה קטנה מערבבים יחד מרכיבי גרמולטה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
להכנת השעועית בזמן שהכבש מתבשל: בסיר מחממים שמן על אש גבוהה בינונית עד שהוא חם אך לא מעשן ומבשלים בצל, גזר, סלרי ושום, תוך ערבוב, 2 או 3 דקות, או עד לריכוך.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
אפונה קלופה, לא חובה
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
5
מוסיפים שעועית, 2 כוסות מרק, חמאה ועלי דפנה ומבשלים על אש בינונית, מערבבים מדי פעם ומוסיפים מספיק מרק שנותר כדי לשמור על לחות השעועית ולהגיע לעקביות שמנת, בערך 30 דקות. זרקו עלה דפנה והוסיפו חצי גרמולטה ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גב שומן חזיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
6
מעבירים שוקי טלה לצלחת ושומרים על חום, מכוסים בנייר כסף. מסננים את הנוזל דרך מסננת לסיר, משליכים מוצקים. מרתיחים רוטב, מערבבים מדי פעם, עד שהוא מסמיך מעט.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבש
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
יוצקים רוטב לקערה ומתבלים במלח ופלפל שחור גרוס טרי. מערבבים פנימה את החמאה והטרגון.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מפזרים שוקי טלה עם גרמולטה שנותרה ומגישים עם שעועית ורוטב.