שורש סלרי ומחית תפוחי אדמה
שורש סלרי ומחית תפוחי אדמה עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 130 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. מתאים ל-16 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם תפוחי אדמה זהב יוקון, פטרוזיליה שטוחה, אגוזי לוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו שורש סלרי ומחית תפוחי אדמה, מחית שורש סלרי ותפוחי אדמה, ו מחית שורש סלרי ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים ירקות בנפרד לתוך 2-in. גושים. שים כל בסיר נפרד, להוסיף מספיק מים קרים בקושי לכסות, ולהוסיף 1 1/2 כפית. מלח לתפוחי אדמה ו-1 כפית. לשורש סלרי. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להנמיך את החום ומבשלים עד במכרז, על 15 דקות.
מעבירים ירקות לקערה גדולה ומזמינים את נוזלי הבישול שלהם.
בעוד ירקות מבשלים, שמנת ומבשלים שום בסיר קטן, מכוסה, עד שום רך, על 10 דקות.
באמצעות מחית תפוחי אדמה, ירקות מחית עד חלקה, טפטוף בשום שמנת ומספיק שורש סלרי בישול נוזלי כדי להפוך אותו רופף כמו שאתה אוהב (אם אתה צריך יותר, להשתמש תפוח אדמה בישול נוזלי).
מערבבים פטרוזיליה קצוצה ו 2 1/2 כף. אגוזי לוז. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מערבולת בשמן אגוזי לוז ומפזרים עם הנותרים 1/2 כף. אגוזי לוז ועלי הפטרוזיליה.