שורש סלרי ופירה תפוחי אדמה עם ארטישוק ירושלמי קלוי "קרוטונים"
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו חמאה, עלי קורנית, מרק עוף דל מלח, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: פירה ארטישוק ירושלמי עם פירה ארטישוק ירושלמי וחמוצי ארטישוק ירושלמי, רטישוק בגריל וריר שורש סלרי, ו שורש סלרי ופרה תפוחי אדמה.
הוראות
1
שלב הראשון 7 מרכיבים גדולפוט כבד.
2
הוסף מספיק מים כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
3
ריצה מהירה עם מלח. מביאים לרתיחה, להפחית טומדיום חום, ומבשלים עם מכסה ירקות ajaruntil מעט מכרז, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
ניקוז; לחזור לסיר. להשליך ספריגס קורנית עלה דפנה. מערבבים מעל חום בינוני כדי dryvegetables. באמצעות masher תפוחי אדמה, mashvegetables עד pureed גס. מחית in3 1/2 כפות חמאה. מתבלים במלח ופפר. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
גב שומן חזיר
5
העברה למיקרוגל-קערה בטוחה; לכסות וchill. לחמם מחדש במיקרוגל לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי