שורש סלרי ופירה תפוחי אדמה עם ארטישוק ירושלמי קלוי "קרוטונים"
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו חמאה, עלי קורנית, מרק עוף דל מלח, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: פירה ארטישוק ירושלמי עם פירה ארטישוק ירושלמי וחמוצי ארטישוק ירושלמי, רטישוק בגריל וריר שורש סלרי, ו שורש סלרי ופרה תפוחי אדמה.
הוראות
שלב הראשון 7 מרכיבים גדולפוט כבד.
הוסף מספיק מים כדי לכסות.
ריצה מהירה עם מלח. מביאים לרתיחה, להפחית טומדיום חום, ומבשלים עם מכסה ירקות ajaruntil מעט מכרז, 15 עד 20 דקות.
ניקוז; לחזור לסיר. להשליך ספריגס קורנית עלה דפנה. מערבבים מעל חום בינוני כדי dryvegetables. באמצעות masher תפוחי אדמה, mashvegetables עד pureed גס. מחית in3 1/2 כפות חמאה. מתבלים במלח ופפר. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה.
העברה למיקרוגל-קערה בטוחה; לכסות וchill. לחמם מחדש במיקרוגל לפני ההגשה.
חותכים Jerusalemartichokes לקוביות 1/2 אינץ'.
מניחים במדיום; מוסיפים שמן, מפזרים מלח ופלפל, וזורקים למעיל. נקודה עם נשאר 1 / 2tablespoon חמאה.
העברה bakingsheet rimmed; צלי עד חום רך וזהוב, מפנה מדי פעם, כ 25 דקות.
מניחים שורש סלרי מחית תפוחי אדמה שמורה קערה.
מפזרים ארטישוק ירושלמי וקוצצים טימין מעל ומגישים.