קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

שורש סלרי ופירה תפוחי אדמה עם ארטישוק ירושלמי קלוי "קרוטונים"

שורש סלרי ופירה תפוחי אדמה עם ארטישוק ירושלמי קלוי
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו חמאה, עלי קורנית, מרק עוף דל מלח, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: פירה ארטישוק ירושלמי עם פירה ארטישוק ירושלמי וחמוצי ארטישוק ירושלמי, רטישוק בגריל וריר שורש סלרי, ו שורש סלרי ופרה תפוחי אדמה.

הוראות

1
שלב הראשון 7 מרכיבים גדולפוט כבד.
2
הוסף מספיק מים כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
ריצה מהירה עם מלח. מביאים לרתיחה, להפחית טומדיום חום, ומבשלים עם מכסה ירקות ajaruntil מעט מכרז, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
ניקוז; לחזור לסיר. להשליך ספריגס קורנית עלה דפנה. מערבבים מעל חום בינוני כדי dryvegetables. באמצעות masher תפוחי אדמה, mashvegetables עד pureed גס. מחית in3 1/2 כפות חמאה. מתבלים במלח ופפר. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
העברה למיקרוגל-קערה בטוחה; לכסות וchill. לחמם מחדש במיקרוגל לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
חותכים Jerusalemartichokes לקוביות 1/2 אינץ'.
8
מניחים במדיום; מוסיפים שמן, מפזרים מלח ופלפל, וזורקים למעיל. נקודה עם נשאר 1 / 2tablespoon חמאה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-דַק-
9
העברה bakingsheet rimmed; צלי עד חום רך וזהוב, מפנה מדי פעם, כ 25 דקות.
10
מניחים שורש סלרי מחית תפוחי אדמה שמורה קערה.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מפזרים ארטישוק ירושלמי וקוצצים טימין מעל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק