שורש סלרי ופירה תפוחי אדמה עם ארטישוק ירושלמי קלוי "קרוטונים"
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו חמאה, עלי קורנית, מרק עוף דל מלח, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: פירה ארטישוק ירושלמי עם פירה ארטישוק ירושלמי וחמוצי ארטישוק ירושלמי, רטישוק בגריל וריר שורש סלרי, ו שורש סלרי ופרה תפוחי אדמה.
הוראות
1
שלב הראשון 7 מרכיבים גדולפוט כבד.
2
הוסף מספיק מים כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
ריצה מהירה עם מלח. מביאים לרתיחה, להפחית טומדיום חום, ומבשלים עם מכסה ירקות ajaruntil מעט מכרז, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
(צינור גדול)
4
ניקוז; לחזור לסיר. להשליך ספריגס קורנית עלה דפנה. מערבבים מעל חום בינוני כדי dryvegetables. באמצעות masher תפוחי אדמה, mashvegetables עד pureed גס. מחית in3 1/2 כפות חמאה. מתבלים במלח ופפר. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
העברה למיקרוגל-קערה בטוחה; לכסות וchill. לחמם מחדש במיקרוגל לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
מחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
חותכים Jerusalemartichokes לקוביות 1/2 אינץ'.
8
מניחים במדיום; מוסיפים שמן, מפזרים מלח ופלפל, וזורקים למעיל. נקודה עם נשאר 1 / 2tablespoon חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
9
העברה bakingsheet rimmed; צלי עד חום רך וזהוב, מפנה מדי פעם, כ 25 דקות.