שזיף מיובש, דובדבן, ועוגת משמש
שזיף מיובש, דובדבן, ועוגת משמש היא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 313 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם חמאה, ממרח שקדים, שזיפים מיובשים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות מתכונים דומים: עוגת משמש-שקדים (Frangipane) , צ'רי frangipane טארט, ו עוגת משמש שקדים Frangipane נטולת גלוטן {#Progressiveats}.
הוראות
חום גראפה עם סוכר בסיר בינוני על אש נמוכה, ערבוב, עד הסוכר מומס.
מוסיפים פירות ומבשלים בעדינות 1 דקה.
הסר מהחום ולתת macerate, ערבוב מדי פעם, 24 שעות.
הגדר טבעת פלאן על גיליון אפייה מצופה נייר קלף. (אם משתמשים במחבת טארט, קלף אינו הכרחי.)
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות עם סיכה מתגלגלת מקומטת קלות לסיבוב 13 אינץ', ולאחר מכן להתאים טבעת פלאן לקצץ בצק עודף. להירגע עד המשרד, לפחות 30 דקות.
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע.
קלות זין התחתון של פגז בכל רחבי עם מזלג, ואז בשורה עם לסכל ולמלא עם משקולות עוגה.
אופים עד בצד מוגדר קצה הוא זהב חיוור, 18 עד 20 דקות.
הסר רדיד ומשקולות ואופים עד לתחתית הוא זהב, על 10 דקות יותר. מגניב לחלוטין במחבת, כ -30 דקות. תשאירי את התנור דולק.
מקציפים ממרח שקדים, חמאה, סוכר, תמצית ומלח בקערה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית 3 דקות.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת, ואז מכים בקמח.
מורחים frangipane מילוי פגז מקורר.
מסננים את הפירות במסננת מעל קערה, שומרים סירופ ומפזרים פירות על מילוי, לוחצים מעט.
אופים עד נפוח וזהב, 30 עד 40 דקות.
להעביר טארט על קלף למתלה.
מברשת סירופ שמור על טארט וקריר כדי חם או טמפרטורת החדר.
* פירות יבשים יכול להיות מקורר עד 3 ימים.* פגז טארט יכול להיות אפוי 1 יום קדימה ונשמר (פעם מגניב), עטוף בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר.* עדיף לאכול טארט ביום שהוא אפוי, אבל ניתן לעשות 1 יום קדימה ונשמר (פעם מגניב), מכוסה בנייר כסף, בטמפרטורת החדר.