שזיף צלחת עמוקה ועוגת שקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שזיף צלחת עמוקה עוגת שקדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 747 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם קצפת, חמאה, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: שזיף צלחת עמוקה ועוגת שקדים, עוגת שזיף עמוקה, ו עוגת שזיף עמוקה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 9 אינץ ' תבנית אביב
אם משתמשים זרעי אניס, קלילות אותם במחבת מעל חום בינוני עד ארומטי, 2 דקות. טוחנים בטחנת תבלינים או מרגמה ועלי עד בסדר.
מערבבים את החמאה והסוכר במעבד מזון עד שמנת.
מוסיפים את הביצה, זרע אניס אם משתמשים, וניל ומלח ודופק לשלב. (זה עשוי להיראות מחוספס וקריר, אבל אל תדאג, הכל חוזר להיות ביחד.)
מוסיפים כמחצית הקמח והדופק במהירות 3 עד 4 פעמים לשלב. לגרד את הקצוות של המעבד ולהוסיף את הקמח שנותר. דופק מספיק כדי לעשות בצק גס ומתפורר. לחץ על הבצק לתחתית ולמעלה את הצדדים של מחבת קפיץ 9 אינץ ' כדי ליצור שכבה דקה, אפילו( ראה תמונה), באמצעות נייר שעווה כדי להחליק. להקפיא קרום בזמן שאתה מכין את המילוי.;
דופק 1 1/4 כוס שקדים במעבד מזון עד הקרקע דק מאוד (הקפד לא לעבד את האגוזים או שהם יכולים לקבל שמנוני).
מעביר אגוזים לקערה. באותו מעבד, לשלב את החמאה והסוכר עד חלקה.
מוסיפים את הקינמון וממשיכים לדופק עד לשלב שווה. לגרד את הצדדים של הקערה ואת הדופק בביצה.
מוסיף את השקדים והדופק השמורים עד רק מעורבב. מסדרים את השזיפים לחתוך בצד למטה, על הקרום.
מורחים את המילוי על גבי וחלק עם מרית קיזוז קטן.
מפזרים את השקדים הנותרים ומניחים במקפיא במשך 30 דקות. מחממים תנור ל 350 מעלות F.
אופים עוגה עד פחזניות המילוי והוא זהוב אבל עדיין רך מעט במרכז, 1 שעה 15 דקות למחבת תחתית זכוכית, או 1 שעה 30 דקות למחבת אלומיניום. אם הקרום מתחיל מעל חום, לכסות את העוגה בנייר כסף במהלך 15 הדקות האחרונות של בישול. כאשר העוגה נעשית, לכבות את התנור ואת דלת אבזר פתוח. עוגה מגניבה בתנור במשך 15 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה כדי להתקרר לחלוטין.
מגישים בטמפרטורת החדר עם גלידה או קצפת ממותקת קלות.;
- עוגה ניתן להרכיב קפוא עד 2 שבועות מראש.
אופים עוגה קפואה במשך כ 1 1/2 שעות. -
פאי אפוי יכול להיות עטוף היטב ומקורר עד 2 ימים, או קפוא עד 2 שבועות. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.