קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שזיף צלחת עמוקה ועוגת שקדים

שזיף צלחת עמוקה ועוגת שקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שזיף צלחת עמוקה עוגת שקדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 747 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם קצפת, חמאה, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: שזיף צלחת עמוקה ועוגת שקדים, עוגת שזיף עמוקה, ו עוגת שזיף עמוקה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 9 אינץ ' תבנית אביב
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
אם משתמשים זרעי אניס, קלילות אותם במחבת מעל חום בינוני עד ארומטי, 2 דקות. טוחנים בטחנת תבלינים או מרגמה ועלי עד בסדר.
מרכיבים שתצטרך
לימון, גרידה טרייה מגוררתלימון, גרידה טרייה מגוררת
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מערבבים את החמאה והסוכר במעבד מזון עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מוסיפים את הביצה, זרע אניס אם משתמשים, וניל ומלח ודופק לשלב. (זה עשוי להיראות מחוספס וקריר, אבל אל תדאג, הכל חוזר להיות ביחד.)
מרכיבים שתצטרך
לימון, גרידה טרייה מגוררתלימון, גרידה טרייה מגוררת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
4
מוסיפים כמחצית הקמח והדופק במהירות 3 עד 4 פעמים לשלב. לגרד את הקצוות של המעבד ולהוסיף את הקמח שנותר. דופק מספיק כדי לעשות בצק גס ומתפורר. לחץ על הבצק לתחתית ולמעלה את הצדדים של מחבת קפיץ 9 אינץ ' כדי ליצור שכבה דקה, אפילו( ראה תמונה), באמצעות נייר שעווה כדי להחליק. להקפיא קרום בזמן שאתה מכין את המילוי.;
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
דופק 1 1/4 כוס שקדים במעבד מזון עד הקרקע דק מאוד (הקפד לא לעבד את האגוזים או שהם יכולים לקבל שמנוני).
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מעביר אגוזים לקערה. באותו מעבד, לשלב את החמאה והסוכר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים את הקינמון וממשיכים לדופק עד לשלב שווה. לגרד את הצדדים של הקערה ואת הדופק בביצה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיף את השקדים והדופק השמורים עד רק מעורבב. מסדרים את השזיפים לחתוך בצד למטה, על הקרום.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
5
מורחים את המילוי על גבי וחלק עם מרית קיזוז קטן.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
6
מפזרים את השקדים הנותרים ומניחים במקפיא במשך 30 דקות. מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
אופים עוגה עד פחזניות המילוי והוא זהוב אבל עדיין רך מעט במרכז, 1 שעה 15 דקות למחבת תחתית זכוכית, או 1 שעה 30 דקות למחבת אלומיניום. אם הקרום מתחיל מעל חום, לכסות את העוגה בנייר כסף במהלך 15 הדקות האחרונות של בישול. כאשר העוגה נעשית, לכבות את התנור ואת דלת אבזר פתוח. עוגה מגניבה בתנור במשך 15 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה כדי להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מגישים בטמפרטורת החדר עם גלידה או קצפת ממותקת קלות.;
מרכיבים שתצטרך
קצפת ממותקת קלותקצפת ממותקת קלות
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
1
- עוגה ניתן להרכיב קפוא עד 2 שבועות מראש.
2
אופים עוגה קפואה במשך כ 1 1/2 שעות. -
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
פאי אפוי יכול להיות עטוף היטב ומקורר עד 2 ימים, או קפוא עד 2 שבועות. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.