שזיף-קובלר אוכמניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שזיף אוכמניות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 279 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-26 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מיץ לימון, סוכר חום, אוכמניותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו דבש, שזיף וג'לי אוכמניות עם סורבה שזיף, מאפה שזיף דל שומן, ו סנדלר שזיף (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 3 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים 1/4 כוס סוכר חום ומבשלים, ערבוב, עד מומס, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים שזיפים ו 1/4 כפית מלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהם מתחילים לשחרר מיצים, 3 עד 5 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה ולהמשיך בישול ערבוב עד מיצים הם מעובה, 3 עד 5 דקות.מערבבים באוכמניות וג ' ינג ' ר.
מערבבים מיץ לימון קורנפלור יחד בקערה קטנה ומערבבים לפירות.
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 218°. מערבבים יחד קמח, הנותרים 3 כפות סוכר, אבקת אפייה, הנותרים 1 כפית מלח, וסודה לשתייה.
חותכים, או דופק במעבד מזון, הנותרים 4 כפות חמאה עד תערובת דומה אפונה קטנה. מערבבים בחמאה, ערבוב רק עד בשילוב.
אבק נקי, משטח עבודה יבש עם קמח ולהפוך את הבצק על פני השטח. ללוש רק עד הבצק מגיע יחד, כ 6 פעמים. לטפוח בצק לתוך כ 8 אינץ מעגל ו להחתים ביסקוויטים או לחתוך בצק לתוך פלחי.
הפרי העליון עם בצק ביסקוויט ואופים עד ביסקוויטים זהובים, 20 עד 25 דקות.
העברה למתלה קירור מגניב על 10 דקות.
מגישים חמים עם גלידה אופציונלית או טפטוף של קרם טרי.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אחוזת Gunderloch ריזלינג יבש עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![Gunderloch Estate ריזלינג יבש]()
Gunderloch Estate ריזלינג יבש