שזיף קוצ'ן
שזיף קוצ'ן הוא מנת תוספת צמחונית. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 374 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך ליווי: יוגורט חלב מלא, חמאה, לירה שזיפים בשלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו שזיף קוצ'ן, שזיף קוצ'ן, ו שזיף-Streusel Kuchen (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד שמרים ומים חמים בקערת מיקסר ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם התערובת לא קצף, להתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
מוסיפים 2 כוסות קמח, 2/3 כוס סוכר, מלח, יוגורט, ביצה, גרידה, וניל לתערובת שמרים ומערבבים במהירות בינונית-נמוכה 1 דקה. לנצח 1 מקל חמאה, 1 כף בכל פעם, עד incorporated. לנצח במהירות בינונית עד הבצק הוא חלק ומבריק, על 5 דקות. (הבצק יהיה דביק מאוד.) לגרד את הצד של הקערה ומפזרים בצק עם הנותרים 2 כפות קמח. מכסים את הקערה במגבת מטבח (לא בד טרי) ולתת לבצק לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד הוכפל, 1 1/2 עד 2 שעות.
מורחים הנותרים 2 כפות חמאה בתחתית מחבת אפייה מרובע 9 אינץ ומפזרים הנותרים 1/3 כוס סוכר.
חותכים כל שזיף חצי לתוך 5 או 6 פרוסות ולסדר במחבת שכבה 1.
מערבבים בצק עד הקמח משולב, ואז להפיץ באופן שווה על שזיפים. כיסוי רופף עם ניילון בחמאה, ולאחר מכן מגבת מטבח.
בואו לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד כמעט הוכפל, על 1 1/2 שעות.
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע.
אופים עד קוצ ' ן הוא זהוב-חום ובחור עץ מוכנס למרכז יוצא נקי, 30 עד 35 דקות. מגניב במחבת 5 דקות, ואז להפוך unmold על מדף להתקרר לחלוטין.
קוצ ' ן הוא הטוב ביותר ביום שהוא אפוי אבל ניתן לשמור, מכוסה באופן רופף, בטמפרטורת החדר 1 יום.