קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

שחור התחתון חמאת בוטנים מוס פאי

שחור התחתון חמאת בוטנים מוס פאי
אם יש לך בערך 4 שעות כדי לבלות במטבח, חמאת בוטנים תחתית שחורה מוס פאי עשוי להיות מרהיב צמחוני וללא גלוטן מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 578 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ www.seriouseats.com יש 292 אוהדים. גשו לסופר וקנו קרקרים בגודל מלא, קרם כבד, סוכר של קונדיטור ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה עובד טוב כמו קינוח אמריקאי. שחור התחתון חמאת בוטנים מוס פאי, שחור התחתון חמאת בוטנים מוס פאי, ו שחור התחתון חמאת בוטנים מוס פאי דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
הפוך את הקרום: מחממים את התנור ל 177°.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים את פירורי קרקר גרהם וחמאה מומסת בקערה ומערבבים לשלב. לחץ על התערובת באופן שווה לתוך החלק התחתון ואת הצדדים של צלחת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
אופים במשך 15 דקות, עד הקרום מקבל מעט השחמה. אפשר לקרום להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מניחים שוקולד קצוץ, קמצוץ מלח, וסירופ תירס בקערה. מביאים את החלב לרתיחה, מיד להסיר מהחום, ויוצקים על השוקולד. אפשר לזה לשבת 1 דקה, ואז לטאטא עד שכל השוקולד נמס והתערובת הומוגנית.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
יוצקים את התערובת לתוך סיר ולהקציף כל הזמן על אש נמוכה במשך כ 8 דקות. התערובת תהיה קיטור, להתעבות, ולהתחיל לגמגם ובועה. המשיכו להקציף ולקרצף את הקרקעית כדי למנוע שריפה. כאשר התערובת היא של עקביות פודינג, להסיר מן החום.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
יוצקים לתוך קערה, הקש פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח, צמרמורת במשך 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
הפוך את שכבת המוס: ממש לפני ההרכבה, להקציף חמאת בוטנים וסוכר קונדיטור יחד עד לתערובת עבה ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
להקציף על 1/3 של קצפת מקורר לתוך התערובת כדי להבהיר את זה, ואז לקפל את הנותרים 2/3, דואג לא להוציא אותו.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1
מורחים את שכבת השוקולד הצונן באופן שווה על החלק התחתון של קליפת העוגה, ואז שופכים את המוס באופן שווה על זה. אם תרצה, למעלה עם קצפת נוספת, סירופ שוקולד, אגוזים, או שוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
2 כוסות יוגורט פרוזן שוקולד דל שומן2 כוסות יוגורט פרוזן שוקולד דל שומן
לימון גומילימון גומי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
2
מגישים באופן מיידי.