שחור התחתון חמאת בוטנים מוס פאי
אם יש לך בערך 4 שעות כדי לבלות במטבח, חמאת בוטנים תחתית שחורה מוס פאי עשוי להיות מרהיב צמחוני וללא גלוטן מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 578 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ www.seriouseats.com יש 292 אוהדים. גשו לסופר וקנו קרקרים בגודל מלא, קרם כבד, סוכר של קונדיטור ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה עובד טוב כמו קינוח אמריקאי. שחור התחתון חמאת בוטנים מוס פאי, שחור התחתון חמאת בוטנים מוס פאי, ו שחור התחתון חמאת בוטנים מוס פאי דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
הפוך את הקרום: מחממים את התנור ל 177°.
מערבבים את פירורי קרקר גרהם וחמאה מומסת בקערה ומערבבים לשלב. לחץ על התערובת באופן שווה לתוך החלק התחתון ואת הצדדים של צלחת העוגה.
אופים במשך 15 דקות, עד הקרום מקבל מעט השחמה. אפשר לקרום להתקרר לחלוטין.
מניחים שוקולד קצוץ, קמצוץ מלח, וסירופ תירס בקערה. מביאים את החלב לרתיחה, מיד להסיר מהחום, ויוצקים על השוקולד. אפשר לזה לשבת 1 דקה, ואז לטאטא עד שכל השוקולד נמס והתערובת הומוגנית.
יוצקים את התערובת לתוך סיר ולהקציף כל הזמן על אש נמוכה במשך כ 8 דקות. התערובת תהיה קיטור, להתעבות, ולהתחיל לגמגם ובועה. המשיכו להקציף ולקרצף את הקרקעית כדי למנוע שריפה. כאשר התערובת היא של עקביות פודינג, להסיר מן החום.
יוצקים לתוך קערה, הקש פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח, צמרמורת במשך 3 שעות.
הפוך את שכבת המוס: ממש לפני ההרכבה, להקציף חמאת בוטנים וסוכר קונדיטור יחד עד לתערובת עבה ומבריק.
להקציף על 1/3 של קצפת מקורר לתוך התערובת כדי להבהיר את זה, ואז לקפל את הנותרים 2/3, דואג לא להוציא אותו.
מורחים את שכבת השוקולד הצונן באופן שווה על החלק התחתון של קליפת העוגה, ואז שופכים את המוס באופן שווה על זה. אם תרצה, למעלה עם קצפת נוספת, סירופ שוקולד, אגוזים, או שוקולד צ ' יפס.