שטרודל אגס וערמוני
שטרודל אגס וערמוני עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 195 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אגסים, סוכר, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו שטרודל אגס, שטרודל אגס מושלם, ו שטרודל אגס פריך (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חמאה בסיר בינוני וחום מעל חום בינוני. ברגע שהחמאה מתחילה לחום ולהריח אגוזי, כ -5 דקות, להסיר מחום ומערבלת בעדינות פאן עד הנוזל הוא בינוני זהוב חום ויש מוצקים עמוקים רבים בתחתית. מיד לשפוך לתוך מיכל אטום, גירוד כמה שיותר מתחתית המחבת ככל שתוכל. לאחר מקורר מעט, מערבבים בעדינות להשעות מוצקים משחימים ולמדוד את 1/3 כוס.
מערבבים קמח ומלח בקערת ערבוב בינונית, ולאחר מכן מוסיפים חמאה משחימים ומים. באמצעות מזלג, לערבב בעדינות עד שכל הקמח היבש נספג. לטפוח בצק לתוך מלבן, לעטוף פלסטיק צמרמורת מעט, עד קצת מוצק.
מערבבים סוכר, חמאה, מלח וחומץ בסיר בינוני על אש נמוכה. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד חמאה וסוכר נמסים לחלוטין.
הסר מהחום ומערבבים באגסים, ערמונים ופירורים. תניח בצד.
אופים: מחממים תנור ל 191°. אם יש לך גיליונות קלף, לקפל אחד לשניים, מקמט בחדות. אם אתה משתמש קלף מגולגל, לחתוך חתיכה כי הוא לפחות שתי רגליים ארוכות וקמט בחדות באמצע.
מניחים את הבצק בין הקלף לגליל דק ככל האפשר, מסתובבים, מתקלפים ומהפכים לפי הצורך כדי לשמור על הבצק מאוזן ומלבני. אתה צריך בסופו של דבר עם ריבוע מחוספס של כ 12 על ידי 12 אינץ', אם כי זה עשוי להיות מלבני יותר אם באמצעות קלף גיליון. מקלפים בעדינות קלף מלמעלה, ואז מסובבים וחוזרים כדי שהבצק לא יידבק ויקרע.
מסדרים מילוי באופן שווה בשורה סנטימטר או שניים למעלה מהקצה התחתון של הבצק. השתמש קלף לגלגל את תחתית הבצק מעל מילוי, ולאחר מכן בעדינות לקלף אותו משם. המשיכו לגלגל בצק בחוזקה, באמצעות קלף כדי לדחוף, עד שכל הבצק מגולגל סביב מילוי והקצה העליון תחוב מתחת. לקצץ קלף כדי להתאים על תבנית אפייה, ולאחר מכן להשתמש קלף שנותר משני צדי הגליל כמו קלע להרים בעדינות שטרודל על גבי תבנית אפייה. אם תרצה, מברשת בעדינות עם ביצה מוכה לפני האפייה.
אופים במשך 20 דקות, ואז להסתובב ולאפות עוד 15-20, עד הבצק מבושל לחלוטין. אל תהיה מודאג מדי על כל פיצוח או מיצים דולפים. אפשר להתקרר באופן מלא לפני חיתוך וחימום לפני ההגשה.