שטרודל כבש ים תיכוני
שטרודל כבש ים תיכוני דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך כמון טחון, טלה טחון, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: טלה ים תיכוני, המבורגרים כבש ים תיכוניים, ו סלט טלה ים תיכוני.
הוראות
שלב כבש ובצל במחבת nonstick גדולה; לבשל על אש בינונית גבוהה 5 דקות או עד כבש משחימים בצל הם מכרז.
לנקז היטב. לנגב מחבת עם מגבת נייר; להחזיר כבש למחבת.
מוסיפים מים ו-8 המרכיבים הבאים( מים דרך פלפל שחור); מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 5 דקות. מערבבים בקוסקוס; לכסות, להסיר מהחום, ולתת לעמוד 5 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר.
מניחים 1 פילו גיליון על משטח העבודה (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש); מעיל קל עם ספריי בישול. עבודה עם 1 סדין פילו בכל פעם, מעיל שנותר 7 סדינים פילו עם ספריי בישול, הצבת אחד על גבי השני.
מניחים גיליון פלסטיק לעטוף מעל פילו, לחיצה בעדינות כדי לאטום גיליונות יחד; להשליך לעטוף פלסטיק.
תערובת כבש כפית לאורך 1 קצה ארוך של פילו, עוזב גבול 2 אינץ'. בזהירות להזניח את תערובת הטלה עם החלק האחורי של כף קטנה; למלא באופן שווה עם chutney. מקפלים מעל הקצוות הקצרים של פילו כדי לכסות 2 סנטימטרים של תערובת כבש על כל קצה.
החל מקצה ארוך עם גבול 2 אינץ', להפשיל אופנה ג ' לי רול. (לא להתגלגל בחוזקה, או שטרודל עשוי לפצל.)
מניחים שטרודל, צד התפר למטה, על מחבת ג ' לי רול מצופה ספריי בישול. ציון חריצים אלכסוניים לתוך החלק העליון של שטרודל באמצעות סכין חדה. תרסיס שטרודל קל עם ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד הזהב.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.