שטרודל פירות
שטרודל פירות עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-7 מנות. מנה אחת מכילה 2039 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 78 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. אם יש לכם לימון, אננס, קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שטרודל-כל פרי, שטרודל פירות, ו שטרודל פירות סתיו (מתכונים דומים).
הוראות מערבבים קמח, 2 כפות סוכר, ומלח בקערת ערבוב גדולה; מערבבים היטב. הפוך היטב במרכז התערובת.
לשלב מים ושמן; להוסיף מרכיבים יבשים, ערבוב היטב.
מוסיפים ביצים; מערבבים היטב. להפוך את הבצק על משטח משוריין, ללוש 5 דקות או עד הבצק הוא חלק וגמיש. מכסים את הבצק בקערה חמה, ולתת לנוח 30 דקות.
שלב הבא 7 מרכיבים בקערת ערבוב גדולה, ערבוב היטב.
מוסיפים שימורים ואננס; מערבבים היטב. תניח בצד.
מחלקים את הבצק ל -7 חלקים שווים.
רול 1 חלק לתוך מלבן 15-x 10 אינץ', מתגלגל דק ככל האפשר מבלי לקרוע.
מברשת פני השטח של הבצק עם שמן.
מערבבים קינמון וסוכר 1/4 כוס; מפזרים 2 כפיות סוכר באופן שווה על פני השטח של הבצק. הניחו בצד את תערובת הסוכר הנותרת.
מורחים 1 1/2 כוסות תערובת פירות לאורך קצה רחב של בצק, משאיר מרווח 1 אינץ ' לאורך קצוות חיצוניים.
מפזרים 1/4 כוס פקאן על תערובת פירות.
החל בקצה רחב, להפשיל אופנת ג ' לירול, הפיכת הקצוות תחת. לצבוט תפרים יחד כדי לאטום.
מניחים על תבנית אפייה משומנת היטב; מברשת עם שמן.
מפזרים קלות עם תערובת סוכר שמורה. חזור על הנוהל עם מנות שנותרו של בצק.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד השחמה קלה.
הסר מסדינים אפייה מגניב על מדפי תיל.
חותכים לחתיכות 1 אינץ', ומפזרים אבקת סוכר.
מרכיבים מנות :
567 חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג' שימורי משמש 567 חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג' אננס כתוש, סחוט 397 חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג' קוקוס מעופף 473 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר קורנפלקס מרוסק 454 חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג' חבילות משמשים מיובשים, טחון דק 3 ביצים, מכות 1 בצל צהוב בינוני, קצוץ קמח לכל מטרה 425 חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג' חבילת צימוקים זהובים, טחון דק 3 2 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס קינמון טחון 1 לימון, זרע דק טחון 454 חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג' דובדבנים אדומים maraschino, מנוקז דק טחון 1 כתום, זרע דק טחון 454 חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג' שימורי אפרסק 414 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר פקאן קצוץ גס, מחולק 7 שרימפס וורידים אבקת סוכר מנופה 1 חתיכות טופי הית' בר 5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר רצועת קליפת לימון 2 2 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס רצועת קליפת לימון 177 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר שמן צמחי חם (105° עד 115°) 7 שרימפס וורידים שמן צמחי 177 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר מים חמים (105° עד 115°)