שטרודל שוקולד דובדבן
שוקולד דובדבן עשוי להיות רק קינוח אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 282 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שקדים חתוכים, חמאה, שבבי שוקולד למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו Ricottan ושטרודל דובדבן, עוגת שטרודל דובדבן, ו שטרודל דובדבן חמוץ אוסטרי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה מערבבים בעדינות פירורי עוגיות, דובדבנים טריים, דובדבנים יבשים, שקדים, שוקולד צ ' יפס, סוכר, קינמון וקירש.
שכב 1 פילו גיליון שטוח (לכסות הנותרים פילו עם פלסטיק לעטוף כדי למנוע ייבוש) מברשת קלות עם חמאה. מכסים עם גיליון filo אחר מברשת קלות עם יותר חמאה. חזור לערימה הנותרים filo.
מורחים שרי שוקולד מילוי ברצועה 3 אינץ 'רחב לאורך 1 קצה ארוך של הבצק, 2 אינץ' מהקצה והקצוות. מקפלים קצה ארוך, ואז את הקצוות של הבצק מעל מילוי. מגלגלים בעדינות את הצד הממולא של הבצק קדימה כדי ליצור גליל קומפקטי, מסתיים בצד התפר למטה.
בעדינות להעביר את גליל שטרודל, התפר למטה, לחמאה 12 על ידי 15 אינץ ' אפייה.
מברשת העליון של רול עם הנותרים חמאה מומסת.
אופים על המדף המרכזי בתנור רגיל או הסעה 375 עד חום זהוב, 15 עד 25 דקות. באמצעות 2 מריות רחבות, להעביר שטרודל למגש.
מפזרים קלות עם אבקת סוכר,אם תרצה.
חותכים לפרוסות 1 1/2 אינץ ' רחב לשרת חם.