שטרודל שוקולד-משמש
אם יש לכם אמרטו, ג'ינג'ר גבישי, בצק פילו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו שטרודל משמש, שטרודל משמש בקלאווה, ו שטרודל אגוזי לוז משמש (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה בינונית. מיקרוגל גבוה 1 1/2 דקות או עד הסוכר מתמוסס, ערבוב לאחר 45 שניות. מערבבים משמשים מיובשים וג ' ינג ' ר; לכסות. מיקרוגל ב 3 דקות גבוהות; בואו לעמוד 5 דקות.
מניחים תערובת משמש במעבד מזון או בלנדר; תהליך עד קצוץ גס. תערובת משמש כפית לתוך קערה; לכסות להתקרר לחלוטין. מערבבים ב 1/4 שבבי כוס.
מניחים 1 פילו גיליון על משטח העבודה (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש); מעיל קל עם ספריי בישול. Workiing עם 1 סדין פילו בכל פעם, מעיל שנותר 7 סדינים פילו עם ספריי בישול, הצבת אחד על גבי השני.
מניחים גיליון פלסטיק לעטוף מעל פילו, לחיצה בעדינות כדי לאטום גיליונות יחד; להשליך לעטוף פלסטיק.
מילוי כפית לאורך קצה 1 ארוך של פילו, עוזב גבול 2 אינץ'. מקפלים מעל הקצוות הקצרים של פילו כדי לכסות 2 סנטימטרים של תערובת משמש על כל קצה.
החל מקצה ארוך עם גבול 2 אינץ', להפשיל אופנה ג ' לי רול. אל תתגלגל בחוזקה, או שהשטרודל יתפצל. (שטרודל עשוי להיות קפוא עד חמישה ימים בשלב זה.)
מניחים שטרודל, צד התפר למטה, על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. ציון 7 חריצים אלכסוניים לתוך החלק העליון של שטרודל באמצעות סכין חדה. תרסיס שטרודל קל עם ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד הזהב.
מניחים 1/4 שבבי כוס בשקית ניילון כבדה קטנה חובה zip העליון, חותם. לטבול שקית במים חמים מאוד עד שבבי להמיס. חותכים חור זעיר ב 1 פינת התיק; טפטוף שוקולד באופן שווה על כל אחד 8 צלחות קינוח.
חותכים שטרודל באלכסון לתוך 16 פרוסות באמצעות סכין משונן טבול במים חמים; לסדר 2 פרוסות על רסס שוקולד.
מקשטים כל מנה עם משמש חתוך, אם תרצה.