קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שיבוט של סינבון

שיבוט של סינבון
אם יש לכם קמח לחם, תמצית vanillan, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו שיבוט של Cinnabon, שיבוט Bisquick, ו שיבוט סלט זית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מרכיבים במחבת של מכונת הלחם בסדר המומלץ על ידי היצרן. בחר מחזור בצק; לחץ על התחל.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מכונת לחםמכונת לחם
מחבתמחבת
2
לאחר הבצק הוכפל בגודל להפוך אותו על משטח מקומח קלות, לכסות ולתת לנוח במשך 10 דקות. בקערה קטנה, לשלב סוכר חום וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
קינמוןקינמון
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מגלגלים בצק למלבן בגודל 16x21 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
4
מורחים בצק עם 1/3 כוס חמאה ומפזרים באופן שווה עם תערובת סוכר / קינמון.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
בצקבצק
סוכרסוכר
5
מגלגלים בצק וחותכים ל -12 לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
6
מקום לחמניות בתבנית אפייה משומנת קלות 9x13 אינץ'. לכסות ולתת לעלות עד כמעט הוכפל, כ -30 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
7
אופים לחמניות בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, כ -15 דקות. בעוד לחמניות אפייה, להכות יחד גבינת שמנת, 1/4 כוס חמאה, סוכר ממתקים, תמצית וניל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
תמצית ונילתמצית וניל
גבינת שמנתגבינת שמנת
חמאהחמאה
גלולגלול
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מורחים ציפוי על לחמניות חמות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
גלולגלול