קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שיבולת שועל אפויה עם חזיר כפרי, פטריות בר, טימין טרי ופרמזן

שיבולת שועל אפויה עם חזיר כפרי, פטריות בר, טימין טרי ופרמזן
שיבולת שועל אפויה עם חזיר כפרי, פטריות בר, טימין טרי, ופרמזן נטול גלוטן, ארוחת בוקר. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 135 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-45 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לך שאלוט, פלפל, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צלי קדרה עם פטריות בר וקורנית טרייה, פרמזן פולנטה עם לימון טימין פטריות בר, ו פטריות בר עם ערמונים וקורנית.

הוראות

1
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
כדי להכין שיבולת שועל, להביא מים ומלח לרתיחה בסיר גדול; מערבבים בהדרגה שיבולת שועל. להפחית את החום; מבשלים 30 דקות או עד עבה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
הסר מהחום; מערבבים ב 1/4 כוס גבינה ופלפל לבן. מערבבים בביצה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
4
כפית 1/2 תערובת שיבולת שועל כוס לתוך כל 8 (4-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
מניחים ramekins במחבת אפייה 13 x 9 אינץ'; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
אופים ב 325 במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
הסר ramekins מחבת; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
כדי להכין רוטב, להביא שאלוט, יין, 1/4 מרק כוס, חומץ, עלה דפנה, וצ ' ילה לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני; לבשל עד מופחת 1 כף נוזל (כ 6 דקות). מסננים תערובת דרך מסננת מעל קערה; להשליך מוצקים. החזר נוזל למחבת.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
שלב 1/4 מרק כוס קורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
10
מוסיפים תערובת קורנפלור למחבת; מביאים לרתיחה. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום נמוך; להוסיף חמאה ושמנת, ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב. מערבבים 2 כפות גבינה, מיץ ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מבשלים את החזיר במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מוסיפים פטריות, 1 כף שאלוט, 1 כפית מים, ו 3 זרעונים טימין; לטחון 3 דקות או רק עד הפטריות רכות.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
13
שחרר קצוות של גריסים עם סכין או מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
14
מניחים צלחת, במהופך, על גבי כל ramekin; הפוך על צלחות. כף 1 רוטב כף על כל צלחת; מפזרים תערובת חזיר שווה בין צלחות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
15
מקשטים עם עלי קורנית, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק

מרכיבים

1בטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבותבטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבות0חתיכות טופי הית' ברעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1אוראו ממולאים כפוליםאפונה קפואהאפונה קפואה28חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בשר חזיר כפרי, חתוך לרצועות ג'וליאןבשר חזיר כפרי, חתוך לרצועות ג'וליאן1פלפל צ'ילה מיובש, מרוסקפלפל צ'ילה מיובש, מרוסק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש1כף. חומץ ביין אדוםשמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרללא שומן, מרק עוף פחות נתרן, מחולקללא שומן, מרק עוף פחות נתרן, מחולק1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1אוראו ממולאים כפוליםמיץ לימון טרימיץ לימון טרי28חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/4 כוס פרמזן מגוררת-גבינת רג'יאנו1/4 כוס פרמזן מגוררת-גבינת רג'יאנו22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסגבינת פרמזן מגוררת-רג'יאנוגבינת פרמזן מגוררת-רג'יאנו1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשאלוט קצוצים דקשאלוט קצוצים דק11 כף אורגנו מיובששאלוט טחוןשאלוט טחון591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ שריחומץ שרי5911 לב מפאלדי טרי אם אפשר(1/2 אינץ') פרוס כובעי פטריות shiitake(1/2 אינץ') פרוס כובעי פטריות shiitake2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרגריסים צהובים קרקע אבןגריסים צהובים קרקע אבן3עלי קורניתעלי קורנית1אוראו ממולאים כפוליםרצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת1בצל צהוב בינוני, קצוץרצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת11 כף אורגנו מיובשאינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון0חתיכות טופי הית' בר1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Schloss Vollrads Riesling Spatlese עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
קלאסי Spatlese מתוק טבעי עם חומציות נחמדה וסוכר שיורית אלגנטי, טבעי. קציר סלקטיבי, עיבוד עדין של חובה, הבהרה שיטתית, תסיסה איטית וגימור זהיר הם היסודות עבור Riesling' מטחים מסורתיים זה.יין זה משתלב באופן מושלם עם המטבח האסייתי בשל ההרמוניה של מתיקות וחומציות. כמו כן שילובי טעם מעניינים ניתן להשיג באמצעות זיווג של גבינה כחולה ורידים או קינוח פירות.