שיבולת שועל-וופלים דבש
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: שיבולת שועל אגוז וופלים, שיבולת שועל וופלים אוכמניות, ו שיבולת שועל וופלים קינמון.
הוראות
אופים שיבולת שועל בשכבה אחת במחבת רדודה 10 דקות או עד קלוי קלוי, ערבוב לאחר 5 דקות.
בואו להתקרר על מתלה תיל 10 דקות. לעבד שיבולת שועל בבלנדר או מעבד מזון 30 שניות או עד הקרקע דק.
לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה גדולה; מערבבים שיבולת שועל הקרקע.
לנצח חלבונים ביצה במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד פסגות רכות טופס.
מקציפים יחד חלמונים ביצה, חלב, חמאה ודבש בקערה בינונית; מערבבים בעדינות לתוך תערובת שיבולת שועל. מקפלים בעדינות חלבונים רק עד מעורבב.
מבשלים את הבלילה ב וופל מחומם מראש, משומן עד הזהב.
מגישים כל ופל עם 1 כפית. חמאה ו-1 כף. סירופ מייפל, אם תרצה.