שיבולת שועל-לחם גרהם
שיבולת שועל-לחם גרהם הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 160 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מים חמים, מים, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. וזה די גרוע. נסו שיבולת שועל שוקולד צ'יפס + עוגיות קרקר גרהם s' mores, עוגת גבינה עם אגס צלוי עם קרקר גראהם שיבולת שועל מתפוררת, ו לחם דלעת גרהם (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שמרים וסוכר במים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים תערובת קמח, דבש וחמאה לתערובת שמרים, ערבוב עד צורות בצק רך.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, ללוש עד חלק וגמיש (כ 5 דקות).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 40 דקות או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק).
אגרוף בצק למטה; להפוך על משטח מקומח.
רול לתוך מלבן 12 x 7 אינץ'. החל עם קצה קצר, להפשיל בחוזקה, אופנה ג ' לי רול, הקשה בחוזקה כדי לחסל כיסי אוויר; צביטת תפר ומסתיים לאטום.
מקום רול, צד התפר למטה, במחבת כיכר 4 אינץ 8 x מצופה בתרסיס בישול.
שלב ביצה לבן ומים, ערבוב עם מקצף; מברשת באופן שווה על כיכר.
מפזרים כיכר עם 1 כף שיבולת שועל. לכסות ולתת לעלות 35 דקות או עד הוכפל בגודל.
אופים ב 375 במשך 33 דקות או עד העליון הוא זהב כיכר נשמע חלול כאשר טפח.
הסר מן המחבת; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.