שיבולת שועל לעיסה-עוגיות חמוציות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות שיבולת שועל-חמוציות ללעוס. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 229 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, מלח, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -35 דקות. נסו עוגיות שיבולת שועל חמוציות לעיסה, עוגיות שיבולת שועל חמוציות לעיסה, ו עוגיות שיבולת שועל לעיסה אגוז חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את הקמח, תבלין עוגת תפוחים, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה בינונית; להפריש. הכה את החמאה, סוכר חום וסוכר מגורען בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית עד אור ורך, על 3 דקות. להפחית את מהירות המיקסר נמוך; לנצח את הביצים אחד בכל פעם, ואז להכות את הוניל.
מוסיפים את תערובת הקמח ומכים עד רק incorporated. מערבבים את שיבולת השועל והאוכמניות עם כף עץ. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר עד לחזרה, לפחות שעה או לילה.
מניחים מדפים בשליש העליון והתחתון של התנור ומחממים עד 350 מעלות F. קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף. טופס את הבצק לתוך כדורי 2 אינץ ולסדר 2 אינץ ' זה מזה על גיליונות אפייה מוכן; לחץ עם מרית כדי לשטח.
אופים, מיתוג המחבתות באמצע הדרך, עד העוגיות זהובות אבל המרכזים עדיין רכים, 15 עד 20 דקות. החלק את העוגיות מן הקלף על מדפים כדי להתקרר לחלוטין.
לטאטא את הסוכר והחלב של הממתקים בקערה בינונית.
טפטוף על העוגיות; בואו להגדיר 5 דקות.