שיבולת שועל-תפוח פריך
שיבולת שועל-תפוח פריך הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 330 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה עובד היטב כמו קינוח ידידותי תקציב מאוד. אם יש לכם קמח, צימוקים, שיבולת שועל מהירה בישולוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שיבולת שועל פריכת תפוחים, תפוח שיבולת שועל פריך, ו קרמל תפוח שיבולת שועל פריך.
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, שיבולת שועל, 1/2 כוס סוכר, ו 1/2 כפית קינמון בקערה בינונית; לחתוך בחמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה.
שלב 1/4 כוס סוכר, 1/4 כפית קינמון, תפוחים, וצימוקים בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
מפזרים תערובת שיבולת שועל.
אופים ב 375 במשך 30 דקות או עד תפוחים הם מכרז. למעלה כל מנה עם כ 1/3 כוס פרוזן יוגורט.