שיטאקה בקר סטרוגנוב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Shiitake בשר Stroganov. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 918 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 53 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מרק בשר, שמן זית, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו בשר Stroganov, בשר Stroganov, ו קוקטייל כדורי בשר Stroganov (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 10 עד 12 אינץ ' חום 2 כפות שמן על חום גבוה בינוני בשר בקר חום בקבוצות, העברת בשר בקר לצלחת עם כפית מחוררת או מלקחיים.
מוסיפים 2 כפות חמאה למחבת ומבשלים בצל עם מלח ופלפל, לטעום, על חום מתון, ערבוב, עד מתרכך.
מוסיפים פטריות ומבשלים, ערבוב, עד רך ונוזל שהם נותנים את התאדה.
מפזרים קמח על ירקות ומבשלים, ערבוב 1 דקה.
מוסיפים יין ומרתיחים עד נוזל בישול הוא כמעט התאדה
מוסיפים מרק ומבשלים 1 דקה. מוסיפים שמנת חמוצה ורוטב ווסטרשייר.
להחזיר בשר למחבת בעדינות ומבשלים בזהירות, ערבוב מדי פעם, עד בשר מחומם דרך כ 3 עד 5 דקות. מערבבים פטרוזיליה, ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מגישים סטרוגנוב עם נודלס בחמאה.