שיפודי בשר בגריל עם תבלינים מרוקאים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 168 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם פלחי ליים, בצל, סטייק פלנק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו עוף בגריל עם תבלינים מרוקאים, חצילים בגריל עם תבלינים מרוקאים (חצילים à La Marocaine), ו קבב בקר מרוקאי / שיפודים (מתכונים דומים).
הוראות
1
משרים שיפודי עץ במים קרים 20 עד 30 דקות. דופק הראשון 10 מרכיבים במעבד מזון עד טחון דק.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
שיפודי עץ
2
יוצקים לתוך שקית zip-top פלסטיק, להוסיף בשר, וצינה 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3
מחממים גריל ל 40
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
4
להרכיב שיפודים על ידי פירסינג כל חתיכת סטייק לתוך צורת U, סטייק לסירוגין עם ירקות. גריל 14 דקות עבור בינוני או עד הבשר הוא קרמל המשרד, פונה פעם אחת. לסחוט סיד על כל שיפוד, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן