שיפודי בשר טחון Lemongrass
שיפודי בשר טחון Lemongrass דורש בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 93 קלוריות. אם יש לך רוטב צדפות, דשא לימון, בשר טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זה עובד היטב כמנה עיקרית. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 26%. נסו שיפודי בשר טחון Lemongrass, שיפודי בשר למונגראס, ו קבב בקר טחון מרוקאי / שיפודים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה, ושמן קל באח.
מניחים דשא לימון, בצל ושום במיכל של בלנדר חשמלי או מעבד מזון. מכסים ומערבבים או מעבדים עד קצוצים דק, כ -10 שניות. לגרד תערובת עשב לימון לתוך קערה, ומערבבים בשר בקר, מלח, פלפל, סוכר, קורנפלור, רוטב צדפות, ושמן שומשום.
צור תערובת בשר לתוך 12 כדורי בשר. חוט על שיפודים.
מבשלים על הגריל שחומם מראש עד כדורי הבשר נעשים היטב, על 7 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 160 מעלות F (70 מעלות C).