קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות60
מגזין

שיפודי דג חרב עם סלט ארוגולה

שיפודי דג חרב עם סלט ארוגולה
שיפודי דג חרב עם סלט ארוגולה הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 547 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ארוגולה, חומץ בלסמי, אבקת צ'ילי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בערך 2 שעות. מתכונים דומים: שיפודי רוזמרין דג חרב עם סלט פלפל מתוק, שיפודי הליבוט עם סלט ארוגולה, ו שיפודי דג חרב.

הוראות

1
לטאטא יחד את שמן הזית, מיץ לימון, פטרוזיליה, ואבקת צ ' ילי בכוס גדולה או קערה קרמית.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן זיתשמן זית
פטרוזיליהפטרוזיליה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מוסיפים את חתיכות דג החרב ומערבבים בעדינות. מכסים ומרינים במקרר במשך 30 דקות עד 1 שעה, הופכים את קוביות הדגים פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
דגיםדגים
3
כאשר מוכן לבשל, מחממים את broiler ומניחים את מתלה broiler 4in (10 ס " מ) מהחום. שיפודי מתכת ארוכים 8 שמן. להשחיל את הדגים והפלפלים על שיפודים. לצלות שיפודים במשך 58 דקות, צחצוח עם המרינדה מפנה מדי פעם, עד הדג מבושל דרך פתיתים בקלות. (לחלופין, לבשל את שיפודים על גריל חיצוני.)
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
פלפליםפלפלים
דגיםדגים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
שיפודיםשיפודים
גרילגריל
4
בינתיים, כדי להפוך את סלט ארוגולה, לטאטא את השמן, חומץ, שום, מלח ופלפל לטעום בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ארוגולהארוגולה
חומץחומץ
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
הוסף את ארוגולה וזרוק.
מרכיבים שתצטרך
ארוגולהארוגולה
6
שים כל המרינדה הנותרים במחבת קטנה לרתוח במהירות לרגע.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מגישים את הדג עם המרינדה כפית מעליו, מלווה בסלט.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
דגיםדגים
8
מאמר var
9
Type_27_data = {};
10
מאמר
11
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.