קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

שיפודי טלה בגריל בסגנון טנדורי

שיפודי טלה בגריל בסגנון טנדורי
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לקופסת המתכונים שלך, שיפודי טלה בגריל בסגנון טנדורי עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 16 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 293 קלוריות. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. 33 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 35 דקות. אם יש לכם אבקת כמון, פלפל סדוק, זרעים מתרמילי הל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 85%. שיפודי טלה בגריל בסגנון טנדורי, שיפודי טלה טנדורי עם סלט פריך ורייטה, ו טנדורי בגריל - כתף כבש במרינדה יוגורט עם בצל בגריל ושעועית ירוקה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 4 שיפודי עץ (ספוג במשך 2 שעות במים) או 4 שיפודי מתכת
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
3
מחממים את הכמון, הגראם מסאלה והל במחבת יבשה, על אש נמוכה, עד לריחני, בערך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מוסיפים את אבקת הבצל והשום ואז מעבירים את התערובת לקערה.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
5
מוסיפים את היוגורט, הפפריקה, אבקת הקארי, הכוסברה, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
6
משחילים 4 קוביות טלה על כל שיפוד, לסירוגין עם חתיכות בצל ירוק ומשאירים כ-1/3 מהשיפוד כידית. מסדרים אותם בתבנית אפייה מזכוכית רדודה ויוצקים עליהם את תערובת היוגורט, (הופכים לציפוי במידת הצורך). אפשר למרינדה במשך שעה 1 עד לילה, במקרר.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
7
מברישים את הגריל במגבת נייר משומנת ומחממים אותו לבינוני-גבוה. מסדרים את השיפודים בזווית לסימני גריל נחמדים וצולים 3 עד 4 דקות לכל צד לבינוני-נדיר, 5 עד 6 דקות לכל צד לבינוני.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מעבירים את השיפודים לפלטת הגשה ומקשטים עם טריזי ליים וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
9
מגישים עם אורז בסמטי עם כוסברה או אורזו עם תרד וחמאה וצד של ראיטה (רוטב יוגורט עם ירקות), אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
אורז בסמטיאורז בסמטי
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
RaitaRaita
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי